NOVOGODIŠNJA BAJKA NA VOŽDOVCU: Zasvetlela najlepše okićena kuća u prestonici! (VIDEO)
Foto: Kurir

divno

NOVOGODIŠNJA BAJKA NA VOŽDOVCU: Zasvetlela najlepše okićena kuća u prestonici! (VIDEO)

Godinama unazad mnogi sugrađani dolaze sa decom da prisustvuju momentu kada se hiljade sijalica pali na kući,

Objavljeno: 08:06h

Možda vas Gostivarska ulica ne asocira na nešto važno, verovatno vam ni ime Vuk Tomić "ne pali lampicu u glavi", ali kada vam pomenu "onog momka sa Voždovca što za Novu godinu fenomenalno okiti kuću", onda se svima vrati sećanje na božanstvenu dekoraciju kojom nas on svake godine obraduje.

Dom Tomićevih u Gostivarskoj 32 zasijao je i ovog puta punim sjajem, s tim da se Vuk potrudio da novom dekoracijom i muzičkom sinhronizacijom napravi spektakl kakav Beograd još nije video.

Godinama unazad mnogi sugrađani dolaze sa decom da prisustvuju momentu kada se hiljade sijalica pali na kući, a i ove godine neobična atrakcija privukla je brojne Beograđane.

Vuk je pripremio za mališane sokove, dok su stariji Beograđani mogli da se posluže kuvanim vinom i punčom.

Beograđane koji su se okupili da pruže podršku sugrađaninu i uživaju u paljenju najlepše dekoracije u gradu, oduševila je praznična muzika koju je pevao "Merry gospod" hor ispred Vukove kuće u Gostivarskoj.

Vuk se obratio sugrađanima na 15. jubilarno paljenje sijalica.

"Hvala vam što ste ovde i što mi pružate podršku. Često me pitaju koja mi je bila ideja kada sam počeo kitim kuću, ali šta zna dete od devet godina, počeo sam sa jelkom i evo gde sam završio. Ove godine smo želeli da napravimo nešto drugačije, i danas pored dekoracije imamo i muzičku sinhronizaciju", rekao je Vuk i zahvalio svim prijateljima koji su mu pomogli u postavljanju dekoracije.

On je rekao da noćima nije spavao kako bi završio dekoraciju na vreme, a okupljenima je poručio da nikada ne odustaju od svojih snova.

"Ove godine nema odbrojavanja, samo želim da se prepustite čaroliji", rekao je Vuk.

Nakon svečanog paljenja najlepše dekoracije u prestonici, Beograđane je zabavio i vatromet i muzika koju je pripremio domaćin.

Inače, Vuk od 2005. godine kiti svoju kuću, a tada je i dobio titulu Beograđanina koji ima najbolju dekoraciju.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.