VOZAČ AUTOBUSA BRUTALNO PESNIČIO DEVOJKU USRED BEOGRADA! Tukao je, a NIKO NIJE POMOGAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

užas!

VOZAČ AUTOBUSA BRUTALNO PESNIČIO DEVOJKU USRED BEOGRADA! Tukao je, a NIKO NIJE POMOGAO! (VIDEO)

Svakodnevne gužve u gradskom prevozu izazivaju sve veću nervozu građana, koja ponekad eskalira i u fizički obračun, kao što se to desilo danas na liniji 56

Objavljeno:

Na stanici ove linije gradskog prevoza na Petlovom brdu, najpre je došlo do oštre rasprave između nervozne devojke koja je, po svemu sudeći, kasnila na posao zbog retkih autobusa, i vozača. Svađa je zatim prerasla u fizički obračun, u kom je, prema izjavama svedoka sa društvenih mreža, deblji kraj izvukla devojka.

Ona se najpre požalila vozaču i pitala ga zašto nije bilo prethodnih pet autobusa, a onda je zatražila broj telefona na koji može da se žali. Vozač ju je međutim ignorisao, uzeo svoju šolju kafe i izašao iz autobusa, govoreći da neće da vozi, uz usputne grube psovke. Takvo ponašanje je još više iznerviralo devojku, koja je, vidno uznemirena, takođe počela da ga vređa i psuje.

On se tada vraća u autobus, hvata je obema rukama i izbacuje iz vozila, a zatim je obara na beton i počinje da udara pesnicama po telu. Devojka je plakala i molila da je ostavi na miru, a niko do putnika iz punog autobusa nije prišao u njenu zaštitu, osim jedne žene i jednog mladića.

Ovo je još jedan od incidenata koji se često dešavaju u gradskom prevozu, a snimak početka sukoba koji je objavljen na fejsbuk stranici Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva pogledajte ovde:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.