NEĆU POSLEDNJI DA KITIM BEOGRAD 25. DECEMBRA! Evo kako Siniša Mali objašnjava zašto je prestonica već okićena novogodišnjom rasvetom!
Foto: Jelena Vučetić

stigao odgovor

NEĆU POSLEDNJI DA KITIM BEOGRAD 25. DECEMBRA! Evo kako Siniša Mali objašnjava zašto je prestonica već okićena novogodišnjom rasvetom!

Gradonačelnik odgovorio svima koji zameraju što je BG u septembru dobio NG rasvetu

Objavljeno:

Tokom gostovanju na jutarnjem programu televizije Pink gradonačelnik Beograda Siniša Mali se dotakao brojnih tema, među njima i novogodišnje rasvete.

Pošto svi pričaju o tome kako je Beograd već krajem septembra okićen novogodišnjom rasvetom, Mali je pokušao da razreši nedoumice brojnih građana.

foto: Milan Obradović, Beta

- Još nije sve okićeno, još se kiti. Počeli smo krajem septembra, jer već početkom novembra želimo da upalimo novogodišnju rasvetu. Imate ljude koji žele da za Novu godinu dođu u Beograd i oni sad planiraju svoje putovanje i gde će za Novu godinu, da li će u Beograd, Pariz, Madrid ili Moskvu. Mi konkurišemo s tim gradovima i moramo spremno da dočekamo turiste i Novu godinu. Mislim da Moskva već ima postavljenu rasvetu.

KAD JE VEĆ GRAD USRED OKTOBRA OKIĆEN I OSVETLJEN! Opalile smo par selfija u Knezu i čestitale ljudima Novu godinu! (VIDEO)

- Neću da budem poslednji, pa da rasvetu stavljam 25. decembra, želim da bude svetska rasveta jer je Beograd svetska metropola! Želim da napomenem da nikad nije bilo više okićenih mesta u Beogradu - poručio je Mali, pa nastavio:

foto: Dragana Udovičić

- Mi smo uložili preko 100 miliona dinara u novu rasvetu, jer želimo na pravi način da privučemo što veći broj turista - rekao je Mali.

KNEZ SIJA, SVI U ŠOKU! Prolaznici nisu mogli da veruju gde se nalaze, TVITER GORI OD KOMENTARA! (FOTO)

- Prošle godine su me isto kritikovali zbog ulaganja u rasvetu i novogodišnji doček. Prošle godine je uloženo nešto malo više od 50 miliona dinara, a kad smo uporedili broj turista koji su posetili Beograd i koji su novac ostavili, taj iznos je bio oko 20 miliona evra. Rasveta ne služi samo za lepši grad, to je čist biznis, ulaganje u Novu godinu privlači veći broj turista, a grad Beograd i građani koji se bave turizmom od toga zarađaju.

Da li nam se to smrklo, pa postavljamo NOVOGODIŠNJU RASVETU U SEPTEMBRU? I ko se tu UGRAĐUJE? (FOTO)

- Osvetljenje se menja svuda, osvetljavaju se mostovi, rasveta će biti postavljena na Gazelu, Kalemegdan... Svi mostovi će biti okićeni rasvetom u bojama srpske zastave, a do kraja oktobra će biti gotov i predlog novogodišnjeg programa, mogu samo reći da nikada do sada nije bio bogatiji - zaključio je Mali.

foto: Beta / Milan Obradović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.