OZBILJAN OKRŠAJ U NEMANJINOJ: Napali vozača autobusa, on uzvratio drškom od džogera, a onda su kolege pritekle u pomoć I NASTAO JE HAOS!
Foto: Pixabay.com

LJUDI SU PRSLI

OZBILJAN OKRŠAJ U NEMANJINOJ: Napali vozača autobusa, on uzvratio drškom od džogera, a onda su kolege pritekle u pomoć I NASTAO JE HAOS!

Putnici gradskog autobusa na liniji 31 doživeli su pravi šok kada je na raskrsnici Resavske i Nemanjine ulice vozača autobusa napao nepoznati prolaznik

Objavljeno:

- Do incidenta je došlo oko 16.40 kada je nepoznati prolaznik nasilno otvorio prozor autobusa i udario vozača koji je zaradio povrede oka i nosa - kažu u GSP-u.

Kako očevici tvrde, vozač "Tamnave transa" koji se našao u blizini izašao je iz svog autobusa noseći crvenu dršku od džogera i počeo da preti nepoznatom čoveku, nakon čega je usledio verbalni okršaj i to sve dok su putnici još uvek sedeli na svojim mestima u vozilu.

- Nisu nam poznati detalji još uvek, koliko znamo za sada vozač privatnog prevoznika samo je priskočio u pomoć kolegi - rekli su u Konzorcijumu privatnih prevoznika.

Direktor Konzorcijuma, Drago Tošić, istakao je pak da najoštrije osuđuju bilo kakve napade na vozače, bilo da su u pitanju privatni ili javni prevoznici.

foto: Marina Lopičić

- Očekujemo od nadležnih organa da što pre reaguju i da počinilac dela bude propisno kažnjen - kaže Tošić.

Dalja svedočenja kažu da je nakon što su vozači napustili svoje autobuse došlo do fizičkog obračuna. Napadač je, došavši vozaču GSP-a s leđa, krenuo da ga udara u glavu iz još uvek nepoznanog razloga.

Kako u Hitnoj pomoći navode, njihova služba primila je poziv za ovu lokaciju, ali ekipa je još uvek na terenu, te nije poznato da li je u incidentu bilo teže povređenih.

- Još uvek nemamo detalje, sve što znamo je da je našoj službi prijavljeno da je neko od putnika nasrnuo na vozača - kažu u Hitnoj pomoći.

U GSP-u dodaju da je njihov vozač u međuvremenu prebačen u Urgentni centar, ali da nemaju informacije o tome ima li još povređenih.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je uspela da uhvati napadača.

(Kurir.rs / Blic, A.R., M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.