SPREMA 10 MILIONA ZA KAMPANJU? Šuška se da se Đilas VRAĆA u trku za Beograd, a ŠTA ON KAŽE NA TO?
Foto: Beta

njega se plaše

SPREMA 10 MILIONA ZA KAMPANJU? Šuška se da se Đilas VRAĆA u trku za Beograd, a ŠTA ON KAŽE NA TO?

Dogovor sa Jankovićem i Jeremićem je praktično postignut, navode "Novosti", ali Đilas želi da okupi što širi front građanskih i "patriotskih" delova opozicije

Objavljeno:

Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas uveliko se sprema za izbore u Beogradu, a za kampanju je izdvojio 10 miliona evra, pišu današnje "Večernje novosti".

Kako navode, on je u kontaktu sa liderima opozicije od kojih traži da ga podrže u izbornoj trci. Prema nezvaničnim tvrdnjama, do kraja ove nedelje moglo bi da dođe do sastanka sa Sašom Jankovićem, Vukom Jeremićem i Draganom Šutanovcem.

Dogovor sa Jankovićem i Jeremićem je praktično postignut, navode "Novosti", ali Đilas želi da okupi što širi front građanskih i "patriotskih" delova opozicije.

foto: Damir Dervišagić

Đilasu je posebno važno da iza njega stane DS, jer ima najrazrađeniju infrastrukturu i može da pokrije sva biračka mesta u Beogradu.

"Novostima" su iz DS-a rekli da nije bilo "ni posrednih, ni neposrednih kontakata sa Đilasom" do sada, ali da su spremni za sve dogovore koji bi doveli do promene vlasti.

Međutim, bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke za list "Danas" kaže da još razmišlja da li da učestvuje na izborima koji treba da se održe u Beogradu. On kaže i da još nije doneo odluku da li da se kandiduje.

(Espreso.co.rs / Novosti / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.