OSVANULI BANERI ŠIROM BEOGRADA SA ISTOM PORUKOM: Da li se slažete sa ovom akcijom? (FOTO)
Foto: Ne davimo Beograd

sve zarad glasova?!

OSVANULI BANERI ŠIROM BEOGRADA SA ISTOM PORUKOM: Da li se slažete sa ovom akcijom? (FOTO)

Gradilišta širom grada su "okićena"

Objavljeno:

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd poslala je saopštenje povodom akcije koju su danas sproveli u Begradu, koje prenosimo u celosti:

foto: Ne davimo Beograd

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd današnjom akcijom postavljanja banera “predizborno raskopavanje” želi da ukaže da se gradska vlast ovim služi svojevrsnim trikom kako bi redovne radove na održavanju ulica i fasada, kao i druge građevinske projekte, prikazala kao uspehe u vođenju Beograda na sledećim gradskim izborima.

foto: Ne davimo Beograd

Na ulicama Beograda trenutno se dešava veliki broj nekoordinisanih građevinskih radova koji stvaraju velike gužve onemogućavajući nesmetano funkcionisanje saobraćaja i normalan život grada. Ono što dodatno zabrinjava u ovom igranju našim sudbinama jeste činjenica da se za potrebe kampanje raskopavaju nedavno rekonstruisane ulice, da se nepotrebno raskopavaju autobuska stajališta, prilazi institucijama...

foto: Ne davimo Beograd

Početak rekonstrukcije Brankovog mosta prikazuje se kao uspeh vlasti iako njegova leva pešačka strana stoji zatvorena od 2014. godine zbog čega su građani više puta protestovali.

foto: Ne davimo Beograd

Rekonstrukcija Slavije je od najavljenog inovativnog, modernog i funkcionalnog saobraćajnog rešenja degenerisala u rasipništvo u vidu muzičke fontane. Rekonstrukcija Bulevara čije fotografije nam građani šalju, na kojima se vidi skandalozno loše stanje novopostavljenog asfalta. Primera je puno, a i posledica ovog uvoda u predizbornu kampanju.

foto: Ne davimo Beograd

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.