RODITELJI IZ ZEMUNA BRANE DIREKTORA LJUBU SVIM SILAMA: Tražimo hitan sastanak sa premijerkom Anom Brnabić
Foto: prtsc/twitter

ne staju

RODITELJI IZ ZEMUNA BRANE DIREKTORA LJUBU SVIM SILAMA: Tražimo hitan sastanak sa premijerkom Anom Brnabić

Zabrinuti roditelji žele da održe stabilnost škole

Objavljeno:

Roditeljima đaka O.Š. "S. Miletić", koji već sedam dana protestuju protiv nezakonitog razrešenja direktora škole Miroljuba Mosurovića se niko iz relavatnih institucija nije obratio.

Danas je poslat zahtev za hitan sastanak sa premijerkom Anom Brnabić, a o situaciji u školi ćemo obavestiti i međunarodne organizacije koje su nadležne za ovu oblast. Saopštenja “iz ministarstva” preko medija se ne mogu smatrati dijalogom na koji roditelji pozivaju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

ZEMUNCI NA NOGAMA, ONI NE DAJU LJUBU! Više stotina roditelja napravilo POBUNU zbog direktora! (FOTO) (VIDEO) Nakon što je odbio imenovanje i glasao sam protiv sebe, V.D. direktora Miloš Gačić se danas, nakon 6 dana protesta pojavio u školi uz zahtev da se protest prekine i uz pretnje, kako kolektivu, tako i deci i roditeljima. Roditelji su sada još zabrinutiji kako će pretnje uticati na dalji rad škole, atmosferu u kolektivu i kvalitet nastave. Trenutno je u školi prosvetna inspekcija, koja je došla nenajavljena. Sve ovo stvara neviđen pritisak na celokupni kolektiv. Povodom prethodno navedenih činjenica i radi budućnosti naše dece i njihovog obrazovanja, spremni smo na dalje proteste i radikalizaciju istih do rešenja ove situacije. Ovu borbu vode zabrinuti roditelji koji žele da održe stabilnost škole koja je dobila najvišu ocenu Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja. Roditelji OŠ "Svetozar Miletić" se zahvaljuju svima na podršci u borbi za bolju školu i molimo sve političke subjekte da se uzdrže od komentara i ne politizuju našu borbu, jer nam to nanosi nemerljivu štetu. Savet roditelja će uskoro organizovati konferenciju za novinare, na kojoj će ponoviti stavove o nezakonitom razrešenju i smeni školskog odbora i izneti nalaze pravnog tima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.