IZLUĐUJU ME OVI ŠTO POSIPAJU DETERDŽENT U FONTANU: Ove muke muči Siniša Mali
Foto: Beta

nije mu lako

IZLUĐUJU ME OVI ŠTO POSIPAJU DETERDŽENT U FONTANU: Ove muke muči Siniša Mali

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je ponosan na sva gradilišta u prestonici, jer se na tim potezima nije radilo decenijama

Objavljeno:

Mali je kazao da zna da je u pojedinim delovima grada zbog radova usporen saobraćaj, ali je dodao da će radovi biti završeni za mesec-dva i zamolio gradjane za malo strpljenja.

"Kada majstorima vidimo leđa, biće nam kuća lepša, a Beograd je dom svih nas", rekao je Mali, a saopštila Gradska uprava. On je dodao da je u razgovorima sa građanima uvideo da nije problem što se radi, jer znaju da se na rekonstrukciju Trga Slavija i Bulevara oslobođenja čekalo više od 15 godina, a na obnovu Brankovog mosta četiri decenije. "Po prvi put imamo toliki broj gradilišta jer su neophodni, a ne zato što je nekome palo na pamet da to radi. Zbog svega se stvara privid da negde ne može da se prođe, ali saobraćaj funkcioniše, usporeno ali funkcioniše", rekao je Mali i apelovao na građane da više koriste javni gradski prevoz. Mali je rekao da je MUP dodatno angažavao oko 1.500 policajaca zaduženih za bezbednost dece u Beogradu. "Želim da svi zajedno prođemo kroz ovaj period što bezbolnije, ali i da se polako kao stanovnici ovog grada navikavamo na velik broj gradilišta u narednim godinama, s obzirom da u prethodnih 15 do 20 godina mnogo toga nije urađeno", rekao je Mali. On je dodao da je grad stabilizovao svoje javne finansije i obezbedio novac za rekonstrukciju ulica, vodovodne i kanalizacione mreže, toplovod i uređenje fasada. "Ipak, izluđuje me da pojedinci, kada sredimo neku fasadu, a do sada smo ih sredili više od 200, upropaste je grafitima ili pospu deterdžent u fontanu, kako je to urađeno pre neki dan. Ne znam kako to da nazovem nego kao političko ludilo opozicije, koja umesto da nas napada verbalno, ona se služi ovakvim metodama kao nekim vidom protesta i političke borbe", ukazao je Mali.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.