NOVI HIT MEĐU BEOGRADSKIM STUDENTIMA! Žive u HOTELIMA. A cena je ŠOK!
Foto: Nebojša Mandić, Pixabay

lep život!

NOVI HIT MEĐU BEOGRADSKIM STUDENTIMA! Žive u HOTELIMA. A cena je ŠOK!

Za još manje para možete živeti i u nekom od apartmana, i to u centru Beograda

Objavljeno:

Sve veći broj hotela u Beogradu ima ponudu za mesečni najam sobe.

Kada se preračunaju, studenti iz Srbije dolaze do zaključka da im se više isplati život u hotelu od iznajmljivanja stana, i dok kirije iz godine u godinu vrtoglavo rastu, a nezaposlenih je sve više, studenti, kao i oni koji su zaposleni u Beogradu često se odlučuju se za ovu vrstu smeštaja.

Da biste iznajmili dvokrevetnu sobu za mesec dana u nekim beogradskim hotelima biće vam potrebno oko 27.000 dinara. U cenu su uključene komunalije, kablovska televizija, raspremanje sobe i posteljina...

Za još manje para možete živeti i u nekom od apartmana, i to u centru Beograda, pa ćete tako za dvokrevetni apartman izdvojiti oko 17.000 dinara, sa svim uključenim troškovima, menjanjem posteljine i održavanjem.

foto: Zorana Jevtić

Tako i hotel "Slavija" iznajmljuje sobe na mesečnom nivou. Dvokrevetna soba od 18 kvadratnih metara iznosi 27.800 dinara. U cenu su uračunate sve komunalije, raspremanje sobe i posteljina koja se menja jednom nedeljno.

foto: Promo

Kada dva cimera podele ove troškove, plaćaće 13.900 dinara za sobu u centru Beograda. Poređenja radi, iznajmljivanje sobe ove veličine u Žarkovu, na periferiji grada, iznosi oko 90 evra, dok troškovi poput Infostana, struje i kablovske iznose još 30-40 evra mesečno.

Za jednokrevetnu sobu izdvojićete 24.400 dinara.

foto: Promo

Iako hosteli zvanično ne iznajmljuju sobe na tako dug period, moguće je napraviti individualne ponude do 10.000 mesečno.

Kako bi izašli u susret studentima koji su zamenili studenski dom hotelom, u ponudi restorana imaju i dnevno jelo za 390 dinara ili kompletan obrok (supa, glavno jelo, salata, dezert) hotelskog za 500 dinara!

U hotelu "Jugoslavija" su nam rekli da do sada nisu imali studente.

U hostelu "Bed'n'Beer" možete biti smešteni u centru, u Zetskoj ulici za oko 100 evra mesečno.

U cenu je uračunato zajedničko korišćenje kupatila, kuhinje, interneta i kompjutera.

U apartmanima "Petrović" koji se nalaze u Dalmatinskoj ulici, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika i Pravnog fakulteta, možete živeti za 150 evra mesečno, sa svim ostalim troškovima.

foto: Printscreen/apartmanipetrovicbeograd.com
foto: Printscreen/apartmanipetrovicbeograd.com

Ovo je idealno mesto za sve one koji studiraju na ovom fakultetu, pa im se tako sve više studenata javlja i kažu da su prezadovoljni.

foto: Printscreen/apartmanipetrovicbeograd.com
foto: Printscreen/apartmanipetrovicbeograd.com

Bilo kako bilo, studentski dani mogu da prođu prijatnije ako se dobro raspitate i odaberete smeštaj koji vam odgovara!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.