ONDA IZAĐI NAPOLJE I IDI PEŠKE! Vrhunski bezobrazluk osobe koja vodi Tviter profil Laste!
Foto: Nebojša Mandić

obračun s Hejterima

ONDA IZAĐI NAPOLJE I IDI PEŠKE! Vrhunski bezobrazluk osobe koja vodi Tviter profil Laste!

Sličnu situaciju s potpuno neprimerenim komentarima imali smo kad smo se stideli u ime osobe koja radi Tviter za Turističku organizaciju Beograda

Objavljeno:

Na Twitter profilu Laste danas je glavna žurka - admin je rešio da se obračuna sa "hejterima" i više ne bira reči.

Neka nezadovoljna putnica odlučila da izrazi svoje nezadovoljstvo rečima: "Najgori ste!" A osoba koja vodi profil to nije mogla da prećuti, pa je uzvratila sa: "Važno da si ti najbolji..." Zvuči kao prepucavanje pubertetlija, zar ne?

foto: Printscreen/Twitter/@lastabeograd

Ali, tu nije bio kraj.

Na primedbu da je "napolju hladnije nego u autobusu", predlog je bio: "Onda izađi napolje i nastavi peške". Naravno, u trenutku je odjeknuo društvenim mrežama, sa svakim šerom šteteći ugledu poznatog prevoznika.

foto: Printscreen/Twitter/@lastabeograd

Ni tu nije bio kraj.

Komentar: "Na +40 vi ovo nazivate klimom u autobusu?! Sram vas bilo!" - izazvao je reakciju: "uf...uf..."

E, sad smo već sigurni da Twitter profil poznatog prevoznika vodi neko ko jako loše prihvata kritiku i uopšte ne kapira koju težinu nose njegove reakcije.

Sličnu situaciju sa potpuno neprimerenim komentarima imali smo kad smo se stideli u ime osobe koja radi Twitter za Turističku organizaciju Beograda.

I, baš kao i tada, i "slučaj Lasta" je postao glavna tema među tviterašima. S tim što Turistička organizacija ne zavisi toliko od svojih "fanova" koliko Lasta - pitanje je da li će iko ko je ovu prepisku video kupiti sledeći put kartu za vožnju s njima.

Sad, pod pretpostavkom da niko ko želi da zadrži svoje radno mesto ne bi bio toliko lud da ovako rasteruje putnike, možemo samo da zaključimo da je profil hakovan od strane nekoga ko želi da uništi Lastu; da je lik koji ovo piše planirao da dobije otkaz i ode uz prasak; da je neki besni tinejdžer uzeo tatinu šifru i rešio da se malo zeza. I nijedno od ovih potencijalnih objašnjenja verovatno neće spasiti Lastu od blama.

(Espreso.co.rs / Noizz.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.