DOKAZ DA SU BOGATAŠI JAČI OD DRŽAVE: Za deceniju su od SAVSKOG NASIPA napravili svoj PRIVATNI RAJ U KOJI NIKO DRUGI NE SME DA KROČI!
Foto: Google Earth

korupcija, laži, ponižavanje građana

DOKAZ DA SU BOGATAŠI JAČI OD DRŽAVE: Za deceniju su od SAVSKOG NASIPA napravili svoj PRIVATNI RAJ U KOJI NIKO DRUGI NE SME DA KROČI!

Sa bogatim i bahatim vlasnicima vikendica došli su i njihovi besni džipovi, a za bicikliste i pešake ovo je postala zabranjena zona

Objavljeno:

Priča o bahatoj nelegalnoj gradnji na Savskom nasipu priča je o propadanju Srbije.

Grupica bogatih, privilegovanih, sa "vezama" i "kombinacijama" počela je pre više od deceniju projekat uništavanja nasipa koji štiti Novi Beograd od poplava, tako što su, bez ikakve građevinske ili bilo koje druge dozvole, počeli da zidaju.

Nicale su luksuzne vikendice. Jedna, pa druga, pa treća, pa deset, pa 20, pa 50...

Sa njima su došli i besni džipovi, kojima ovi, očigledno bahati idioti, divljaju po biciklističkoj stazi koja ide uz nasip.

Stazi sa koje su biciklisti gotovo proterani, kao i pešaci, i svako ko je nekad uživao u netaknutoj prirodi ovog dela Beograda.

Umesto toga, svako ko danas šeta ili vozi uz nasip, pod uslovom da izbegne nalete besnih džipova sa zatamnjenim staklima, može da "uživa" u pogledu na telohranitelje ovih džukela koji vas mrgodno gledaju, jer vi gledate u pravcu gazdine kuće. Ako gledate previše napadno, možete i batine da fasujete...

S vremena na vreme, nekog od ovih "uglednih građana" koji su ovde sazidali dvorce, pokradenim parama građana, stigne metak nekog drugog "uglednog građanina", pa korov zaraste oko neke impresivne građevine.

Ali ne brinite, uskoro se tu nacrta drugi "batica", sa svojim gorilama, kurvama, džipovima...

A evo kako je tekao uspon ovog ološa, i pad poštenih građana Srbije, gledano iz satelita:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.