BEKO NA RASPRODAJI: Vikendica u Belanovici za 55.000 evra, zgrada na Dorćolu 3,4 miliona!
Foto: Printscreen/Google streetview

ode na doboš

BEKO NA RASPRODAJI: Vikendica u Belanovici za 55.000 evra, zgrada na Dorćolu 3,4 miliona!

Javno nadmetanje održaće se 26. septembra

Objavljeno:

Stečajni upravnik Beogradske konfekcije "Beko" oglasio je novu prodaju imovine preduzeća javnim nadmetanjem, a kupac se ponovo traži za poslovni prostor u centru Beograda, odmaralište u Belanovici, zgradu tekstilne industrije u Kovinu, te sitan inventar, metražu i odevne predmete.

foto: novosti

Cene oglašene imovine, niže su u odnosu na prethodni pokušaj prodaje, pa će potencijalni kupac za fabriku u Kovinu sada morati da izdvoji najmanje 293.000 evra.

Takođe, navode, za odmaralište u Belanovici kupac morati će da izdvoji 55.000 evra, a za dva poslovna prostora u centru prestonice površine 660 i 1.097 kvadratnih metara 3,4 miliona evra.

Javno nadmetanje, kažu, održaće se 26. septembra, a rok za podnošenje prijava za učešće na nadmetanju je 19. septembar ove godine.

Kako podseća portal eKapija, deo imovine Beogradske konfekcije Beko, zgradu tekstilne industrije u Lazarevcu, kupio je turski investitor Birlešik tekstil, koji, kako pišu, planira da do kraja 2017. godine pokrene proizvodnju i u prvoj fazi zaposliti 600 ljudi.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.