Čeda je ponizio Šapića, nazvao ga GANGULOM, a onda je stigao ODGOVOR kojem se nije nadao!
Foto: Vladimir Milovanović, Dragana Udovičić

Novi sukob

Čeda je ponizio Šapića, nazvao ga GANGULOM, a onda je stigao ODGOVOR kojem se nije nadao!

- Beograđani će sami izabrati onoga za koga veruju da je za njih najbolji - napisao je Šapić

Objavljeno:

Čedomir Jovanović je u intervjuu za jedan beogradski list posprdno komentarisao političku karijeru Aleksandra Šapića.

Na konstataciju novinara da u Beogradu na vlasti imamo jednog vaterpolistu, Čeda je kazao:

- Gangulu. Kada razmišljam o Beogradu, pred očima mi je Bogdan Bogdanović, a ne Aleksandar Šapić.

foto: Fonet

Prvi čovek Novog Beograda oglasio se posle ovog "napada":

"Posle Gorana Vesića, Saše Radulovića, danas me napao i posprdno govorio o meni i Čedomir Jovanović. Pitam se ko je sledeći i koliko će ih još biti do beogradskih izbora?

Pokušao sam par puta da se odbranim od napada, laži i ponižavanja koja su mi bila upućena, ali sam shvatio da ne mogu ja nikada toliko da se branim, koliko neko može da bude beskrupulozan i lažljiv.

Beograđani će sami izabrati onoga za koga veruju da je za njih najbolji.

Ukoliko žele, sukobe, potcenjvanja, vređanja, lažne optužbe, kao način na koji ću preporučiti sebe za BG izbore, onda odmah želim da im poručim da to od mene dobiti neće i nek svoj glas slobodno daju nekome drugom.

Svestan sam da ću teško napraviti dobar rezultat na izborima, kad svako svakoga bude napadao i optuživao, a ja ne budem želeo da u tome učestvujem, jer će to pokušati da predstave kao moju slabost.

foto: Zorana Jevtić

Odlučio sam da i pored toga, moja jedina preporuka bude, kao i do sad, moj minuli rad, pa ako to nije dovoljno, bože moj. Neće mi pasti kruna sa glave, ako ne postanem gradonačelnik.

A to što ne želim da primenjujem metode koje su postale standard u našoj političkoj borbi, ne znači da ću se uplašiti i povući, pod raznim pritiscima i napadima.

Ko misli da će me uplašiti i naterati da odustanem, pretnjama i represijom. Slanjem policije da proverava moj rad, vrši pritisak na moje saradnike, prijatelje i upućuje mi pretnje. Da sve moguće inspekcije plaše ljude u mom okruženju, izgleda da me uopšte ne poznaje.

Za razliku od mnogih, ja se ni od koga ne sakrivam, šetam slobodno ulicom i svakoga mogu da pogledam u oči i nemam uopšte nameru to u svome životu da menjam.

Tako da dragi Beograđani, ja svoj život i sebe menjati neću, odgovarati na laži, optužbe i svadjati se, ni sa kim, takodje necu, ali se ni povući pod pritiscima, tek neću.

Vi ćete kao i uvek do sad, dobiti na čelu Beograda, baš onoga koga i zaslužujete" - napisao je on na Fejsbuku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.