OSVOJITE VAUČERE: Besplatno pivo samo uz Espreso.co.rs!
Foto: Profimedia

super prilika!

OSVOJITE VAUČERE: Besplatno pivo samo uz Espreso.co.rs!

Kako se bliži Bir Fest, tradicionalno zagrevanje za najveći festival u regioni je Bir Garden koji se održava i ove godine na Adi Ciganliji

Objavljeno:

Treći Beer Garden biće otvoren svakog dana od 17 časova do ponoći, a glavni akcenat je stavljen na omiljeni napitak – pivo. Portal Espreso će svojim čitaocima pružiti priliku da osvoje vaučere za 10 litara besplatnog piva na Bir Gardenu!!!

Šta treba da uradite da biste osvojili karte?

Da biste osvojili ulaznice potrebno je da učestvujete u našoj nagradnoj akciji na Espreso.co.rs Fejsbuk stranici. Ono što je potrebno da uradite je da na objavi ove vesti na stranici Espreso.co.rs ostavite svoj komentar kao odgovor na pitanje: „Šta predstavlja pivo za Vas?“. Zatim, pozovite svoje drugare da ga lajkuju jer pobednk akcije je autor čiji komentar prikupi najviše lajkova (svaki učesnik može ostaviti jedan komentar na post o akciji). Imaćete sat vremena (do 16h) da postavite komentar, a zatim još sat da ga vaši prijatelji i naši fanovi lajkuju (do 17h). Nakon isteka tog vremena autor najlajkovanijeg komentara o pivu obavestićemo putem inboksa o načinu preuzimanja nagrade.

KO OVO PREŽIVI, NI PAKAO MU NEĆE TEŠKO PASTI! Žene napale vozača USRED GSP-a! Ova scena dugo će se prepričavati! (VIDEO)

*NAPOMENA: Zbog transparentnosti akcije i jednake šanse za sve učesnike, u obzir će se uzimati SVI komentari koji budu postavljeni prema navedenim pravilima. Ovo uključuje i komentare koji se prikazuju i kada se otvore Fejsbuk filteri (Top unfiltered comments – slika ispod). Pobednik je autor komentara s najvećim brojem dobijenih lajkova u gore navedenom periodu. Svi komentari koji budu postavljeni posle 16h biće diskvalifikovani. Jedan učesnik akcije može da osvoji samo jedan paket vaučera tokom trajanja akcije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.