KO OVO PREŽIVI, NI PAKAO MU NEĆE TEŠKO PASTI! Žene napale vozača USRED GSP-a! Ova scena dugo će se prepričavati! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Facebook / Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

e, pa haos!

KO OVO PREŽIVI, NI PAKAO MU NEĆE TEŠKO PASTI! Žene napale vozača USRED GSP-a! Ova scena dugo će se prepričavati! (VIDEO)

Video je izazvao lavinu komentara korisnika koji su uglavnom branili mučenog vozača

Objavljeno:

Ulaskom u gradski autobus, na sosptsvenu odgovornost ulazite među najbizarnije moguće scene. Mrzimo krntije koje se jedva kontrljau, nemaju klimu, a mnogi se istresaju na vozače. U suštini, oni ljudi nisu ništa krivi. I njima je pakao. Pa nije ni čudo što svaki drugi oko vrata ima peškirić. Slična scena napada na vozača od strane putnika dogodila se danas u beogradskom autobusu.

Naime, kako smo svi upućeni, u prestonici je haos. Radovi, radovi, samo radovi.. Svakih sto metara skele i mogućnost da nešto padne na glavu. Video koji je objavljen na Fejsbuk stranici Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva izazvao je lavinu komentara korisnika koji su uglavnom branili mučenog vozača.

Dogodilo se sledeće. Vozač nije mogao dalje da nastavi vožnju, ispred njega je bilo još parkiranih autobusa. Očigledno je ulica bila zatvorena, bilo kako bilo, čovek nije mogao da pokrene mašinu! Ipak, par žena, među kojima i jedna mlađa devojka, napale su vozača kao da je on odlučio da dalje neće ići.

Pogledajte video i procenite sami. Za ovakvo "kokodakanje" zaista treba imati debele živce!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.