BEOGRAĐANI, PAZITE SE NOVE PREVARE! Kruže LAŽNE kazne za parking, EVO KAKO DA IH PREPOZNATE! (FOTO)
Foto: Fonet

dokle više?

BEOGRAĐANI, PAZITE SE NOVE PREVARE! Kruže LAŽNE kazne za parking, EVO KAKO DA IH PREPOZNATE! (FOTO)

Na automobilima u Beogradu pojavili su se lažni nalozi za plaćanje dnevnih parking karata sa cenom od 1.000 dinara i računom, a na sreću ovu prevaru otkrio je radnik "Parking servisa"

Objavljeno: 11:58h

Na Novom Beogradu kontrolor "Parking servisa" je tokom dana uočio plavi nalog za dnevnu kartu sa prikačenim falsifikovanim isečkom koji ne pripada ovom preduzeću.

- Upozoravamo građane da će lažni nalog prepoznati po tome što na njemu piše "Kazna za neplaćen parking", dok su na isečku koji pripada "Parking servisu" ispisani: broj naloga, registracija, marka vozila, adresa, parking zona, datum i vreme izdavanja naloga, broj kontrolora, kao i iznos za plaćanje - rekli su iz "Parking servisa".

foto: Parking servis

Na isečku je čak i navedeno ime i sedište ovog preduzeća, registarska oznaka vozila, kao i ostali podaci, među kojima je iznos od 1.000 dinara i broj žiro računa koji ne pripada "Parking servisu".

Iz preduzeća upozoravaju da sugrađani lažni nalog mogu prepoznati po tome što uopšte ne postoje dnevne parking karte po ceni od 1.000 dinara.

- Cena dnevne parking karte u plavoj zoni, gde su uočeni falsifikovani nalozi je 720 dinara, dok je cena u prvoj, drugoj i trećoj zoni 1.870 dinara - navode iz "Parking servisa".

Iz ovog preduzeća izjavili su da će podneti prijavu protiv NN lica koje je štampalo i ostavljalo lažne naloge i račune na automobilima po Beogradu i upozoravaju sve sugrađane da provere podatke ukoliko dobiju dnevnu parking kartu.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.