PAZITE KUDA IDETE DANAS: Zbog inauguracije Vučića biće zatvorene ove ulice
Foto: Filip Plavčić

pažljivo

PAZITE KUDA IDETE DANAS: Zbog inauguracije Vučića biće zatvorene ove ulice

Javna parkirališta u zoni "Sava centra" u Ulici Vladimira Popovića, zatim kod Otvorenog tržnog centra i kodUšća, neće moći da se koriste od 6 časova do završetka manifestacije

Objavljeno: 08:33h

Tokom svečanosti povodom početka mandata predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na saobraćajnicama u blizini "Palate Srbija" u Novom Beogradu doći će do preusmeravanja i zatvaranja saobraćaja.

Od 16 do 22 časa za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, u oba smera, na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet.

Za saobraćaj će biti zatvoren i Bulevar Mihajla Pupina, u oba smera, od Ušća do Ulice Trešnjin cvet, kao i od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle.

Saobraćaj i linije gradskog prevoza iz pravca Brankovog mosta biće preusmerene na sledeću trasu: Bulevar Mihajla Pupina – Ulica Milentija Popovića – Bulevar Zorana Đinđića – Ulica Trešnjin cvet, odakle se vraćaju na redovne trase.

Saobraćaj iz pravca Zemuna, ka centru grada, odvijaće se istom trasom.

Javna parkirališta u zoni "Sava centra" u Ulici Vladimira Popovića, zatim kod Otvorenog tržnog centra i kodUšća, neće moći da se koriste od 6 časova do završetka manifestacije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.