UZEĆU TI TO I POLOMIĆU TI! Čuvar pevajuće fontane na Slaviji uz najgore pretnje oterao čoveka koji je snimao PRELIVANJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

KAKVA ADA, NA KUPANJE NA SLAVIJU!

UZEĆU TI TO I POLOMIĆU TI! Čuvar pevajuće fontane na Slaviji uz najgore pretnje oterao čoveka koji je snimao PRELIVANJE! (VIDEO)

Da li je ovo "prelivanje" koje je pominjao Siniša Mali? Nama liči na zapljuskivanje puta kojim prolaze hiljade vozila svakog sata

Objavljeno:

Da li fontana na Slaviji preliva, da li je "pukla" ili nešto treće ne znamo i valjda ima ko o tome treba da brine, ali nas je zabrinuo prizor koji je jedan čitalac usnimio na ovoj "atrakciji".

Ovaj prizor sa fontane na Slaviji sinoć je zbunio sve prolaznike! I TO JE TA ATRAKCIJA? (VIDEO)

MOGLO JE BOLJE OD ŠLJAŠTEĆE FONTANE? Bilo je 70 ideja za TRG SLAVIJA - ovo su neke od najboljih! (FOTO)

DA LI JE MOGUĆE DA SMO OVOLIKI MAGARCI? Fontanu kao na Slaviji možete kupiti kod Kineza 10 PUTA JEFTINIJE! (FOTO)

Iako je gradska vlast potrošila 1,8 miliona evra na ovu fontanu, ona curi na sve strane, ili, kako gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže "preliva". Potpuno je svejedno da li "curi" ili "preliva", kada je jasno da voda iz fontane od 1.800.000 evra dospeva do asfalta, i kvasi jednu od najprometnijih tačaka kada je saobraćaj u Beogradu u pitanju.

I ne samo to, ako pokušate da usnimite ovaj "vodopad", desi se da vas "čuvari" beogradske atrakcije teraju i vređaju.

Inače, kako smo ranije pisali, i stručnjaci za saobraćaj zabrinuti su zbog bezbednosti na Slaviji nakon puštanja u rad ove fontane.

- Leti će biti problem jer je vlažno, pa klizavo, a zim klizavo zbog pravljenja leda, osim ako ne budu posipali soli drastično više. Neko je želeo da napravi lepo rešenje, koje jeste lepo, ali nije bezbedno. Praktičan savet za vozače bi bio da voze što dalje od fontane, i da paze da ne udare nekog ko gleda u nju. To je inače savet za vozače, ali je u ovom slučaju maksimalno primenjen. Neko rešenje bi bilo i da se fontana opremi kakvom zaštitom, koja će sprečiti vodu da odlazi na kolovoz - kazao nam je profesor Saobraćajnog fakulteta, Milan Vujanić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.