UKLETA KUĆA NA PRODAJU: Ovu vilu na Senjaku NIKO NEĆE! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

NEVEROVATNO

UKLETA KUĆA NA PRODAJU: Ovu vilu na Senjaku NIKO NEĆE! (FOTO)

Čuvena vila u Ulici Andre Nikolić 5 na Senjaku, koju je svojevremeno koristio Leka Ranković, bivši šef policije i tajnih službi u bivšoj SFR Jugoslaviji, ponovo je na prodaju. I to na sniženju

Objavljeno:

Objekat od 409 kvadrata, sa dva manja od 108 metara kvadratnih, te oko 40 ari placa na elitnoj lokaciji, više puta su neuspešno nuđeni na prodaju.

Prvi put za 4,5 miliona evra, poslednji krajem prošle godine kada je cena spuštena na 3,7 miliona, a nova iznosi “samo” 3,06 miliona evra. Ponude se primaju do 30. juna.

Međutim, uprkos sniženju od oko 20 odsto veliko je pitanje da li će se naći kupac pošto kuća uživa status dobra pod prethodnom zaštitom u okviru prostorne celine Senjak - Topčidersko brdo - Dedinje, što znači da novi gazda ne može da je sruši, iako je poprilično oronula, već objekat može da bude saniran uz gradnju manjeg obima.

foto: Nebojša Mandić

Čuvena kuća sagrađena je 30-ih godina prošlog veka i sve do nacionalizacije kao vlasnik se vodila Smiljana Čavić, rođena Čuk.

Od 1966. do smrti 1983. godine u njoj je živeo Leka Ranković, a nakon toga do 1999. u njoj je boravila njegova porodica.

OVAJ MUŽ JE OBJASNIO! Zaljubljen je do ušiju, ali U SEBE (FOTO)

Ovo zdanje je 2000. od Vlade SR Jugoslavije dobio Olimpijski komitet Srbije, ali ga je 2012. prepisao Gradu Beogradu koji će sada ponovo pokušati da ga proda i popuni budžet.

foto: Nebojša Mandić

Grad Beograd je na prodaju ponudio i poslovni prostor u samom centru grada, na adresi Terazije 30 - 32.

ZAŠTO NAM DIRATE JEDINU ZELENU OAZU? Građani Banjice protestovali sa jednom jakom porukom! (FOTO)

Radi se o 1.450 kvadrata koji se nude po početnoj ceni od 1.468.964 evra ili nešto više od 1.000 evra po kvadratnom metru.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.