ŠTIKLE KAO ZAŠTITNA OPREMA: Hit nabavka Gradskih pijaca! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

SIGURICA!

ŠTIKLE KAO ZAŠTITNA OPREMA: Hit nabavka Gradskih pijaca! (FOTO)

Javno - komunalno preduzeće "Gradske pijace" odlučilo je da radnice opremi - štiklama!

Objavljeno:

Putem javne nabavke pod nazivom "Lična zaštitna oprema" ovo preduzeće naručilo je, između ostalog, okvirno 17 pari ženske obuće ovog tipa.

DIREKTORKA NEĆE ROME U ŠKOLI, MOJE DETE NAZIVAJU UŽASNIM IMENIMA: Priča nesrećne majke ostavila je Srbiju bez reči! (FOTO)

Ženske cipele sa potpeticom od pet centimetara ubrojane su u "zaštitnu opremu".

Od "odbrambenih" detalja, izuzev štikle, ova obuća imaće ukrasni kaiš sa kanapom.

foto: Thinkstock

Naglašeno je i da budu izrađene od prirodne kože i da su plitke. Ovakvi detalji ukazuju da naručilac ima "sliku" modela, ali broj artikla, naravno, nije naveden.

Osim onih sa štiklom, preduzeće planira da kupi još 17 pari dubokih ravnih cipela za dame. Ali, ne bilo kakve. Navodi se da sa spoljašnje strane moraju da budu takođe opremljene ukrasnim kaišom sa šnalom i da se zatvaraju rajsferšlusom.

Zanimljiv je uslov da ova vrsta "zaštitne opreme" treba da bude lepljena! Uz navedene karakteristike obuće, napomenuto je da ponuđači dostave izveštaj o njenom ispitivanju koje je uradila akreditovana ustanova iz Srbije.

Naručilac traži i uputstvo za upotrebu i održavanje kožnih cipela.

foto: gif

U dokumentu je objašnjeno da su ovo okvirne količine, a preduzeće će posle zatvaranja tendera odrediti koliko im je komada zaista potrebno.

Najavljeno je da će dospele ponude biti otvorene sutra u 12.30 u prostorijama naručioca, JKP "Gradske pijace", u Živka Karabiberovića 3 i da svako zainteresovan može tome da prisustvuje.

"Gradske pijace" u sklopu javne nabavke "Lična zaštitna oprema" naručile su, osim ženske obuće, 140 pari plitkih cipela, 130 dubokih, 20 gumenih čizama i četiri para klompi.

Preduzeće planira da kupi i pantalone za rad sa tregerima, bluze, odelo za varioce, naočare za zavarivanje, rukavice...

(Espreso.co.rs / Kurir.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.