PA, DOKLE ĆETE OVAKO DA NAS FARBATE? Građani se u subotu okupljaju oko NOVE FONTANE NA SLAVIJI! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

poručuju da neće odustati

PA, DOKLE ĆETE OVAKO DA NAS FARBATE? Građani se u subotu okupljaju oko NOVE FONTANE NA SLAVIJI! (FOTO)

Nove šetnje protiv muzičke fontane. Građani nezadovoljni "ustaju protiv šarenila koje zaslepljuje građane"

Objavljeno:

Fontana na Slaviji zasijala je u puno sjaju u Beogradu. Neki je hvale, drugi kude, a oni najbliži joj (građani koji žive u blizini iste) kažu da od nesnosne buke ne mogu da misle, a kamoli spavaju.

Da muzičkom fontanom nisu svi oduševljeni govori i to što je na Fejsbuku organizovan protest upravo protiv fontane. Naime, učesnici Protesta protiv diktature pozvali su građane da se u subotu u 18 časova okupe na trgu Slavija i prisustvuju "Protestu diktature protiv muzičke fontane".

Admini stranici u opisu najve događaja napisali su da "šarenilo fontane pokušava da zaslepi narod i tako sakrije zlodela ajtuelne vlasti". Oni su napisali i da "nemaju ništa protiv fontana i ulepšavanja grada, ali da imaju protiv rušenja i toga što pitanje urušenih zgrada od bombardovanja nije rešeno, a iste su udaljene na kilometar od nove fontane".

foto: Printscreen / Facebook

Naime, postoji još jedna akcija tima Protiv diktature. Oni su na Fejsbuku šerovali fotografiju famozne fontane, a ista je podeljena društvenim mrežama mnogo puta. U saopštenju navode da je grad Beograd dopustio izostanak reakcije na još jedno iseljenje u nizu.

ŠTA SMO MOGLI DA DOBIJEMO UMESTO FONTANE KOJA SVIRA? Da li je 18 zdravih mališana malo ili da NASTAVIMO DALJE?

Pod akcijom "Druga fontana" žele da pokažu apsurdnost nesavesnog trošenja novca poreskih obveznika, odnosno građana Srbije, navodi se u saopštenju.

DA LI JE MOGUĆE DA SMO OVOLIKI MAGARCI? Fontanu kao na Slaviji možete kupiti kod Kineza 10 PUTA JEFTINIJE! (FOTO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.