NE MOŽEMO DA SPAVAMO ZBOG PROKLETINJE, ZOVEMO KOMUNALCE SVAKOG DANA: Nije  ni otvorena, a fontana već pravi ozbiljne probleme! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/N1

komunalci nisu nadležni

NE MOŽEMO DA SPAVAMO ZBOG PROKLETINJE, ZOVEMO KOMUNALCE SVAKOG DANA: Nije ni otvorena, a fontana već pravi ozbiljne probleme! (VIDEO)

Više gradjana je kazalo da su zvali komunalnu policiju, gde im je rečeno da nisu nadležni za taj slučaj, a isto im je rečeno i u komunalnoj inspekciji

Objavljeno: 20:21h

Nova fontana na Slaviji u Beogradu pravi "nesnosnu buku" i uopšte nam nije jasno kako ćemo živeti u njenoj blizini, kazalo je agenciji Beta nekoliko gradjana Beograda.

- Fontana je juče treštala od ujutru do posle deset uveče. Ja sam iza podneva pobegla od kuće jer nisam mogla to da podnesem - kazala je jedna Beogradjanka iz tog dela grada.

Dok nam pacijenti umiru po bolnicama, BG dobija preskupu, nepotrebnu fontanu! Status koji će razbesneti sve koji još uvek imaju mozak!

- Na uglu Njegoševe i Beogradske je zvučalo kao da neko u stanu pored pravi žurku na baš lošem ozvučenju, nekoliko pesama se vrti u krug i sve jako podseća na ono kinesko mučenje - rekao je jedan Beogradjanin koji živi u tom delu grada. Više gradjana je kazalo da su zvali komunalnu policiju, gde im je rečeno da nisu nadležni za taj slučaj, a isto im je rečeno i u komunalnoj inspekciji. - Jutros pričamo u komšiluku, svi očajni zbog perspektive života u blizini prokletinje koju puštaju zvanično u pogon, a očito niko neće da se pozabavi terorom kojem su izloženi ljudi koji žive ili rade u blizini fontane - dodala je još jedna Beogradjanka iz tog kraja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.