PRONAĐENA NESTALA STUDENTKINJA: Jelena nestala na dva dana, NIKO NE ZNA GDE!
Foto: Printscreen facebook

srećan kraj

PRONAĐENA NESTALA STUDENTKINJA: Jelena nestala na dva dana, NIKO NE ZNA GDE!

Studentkinji se svaki trag izgubio u petak oko 23.30 sati, a njena porodica je tek sutradan, u subotu, saznala da je nema i da se noć pre toga nije vratila kući s posla

Objavljeno: 11:18h

J.L. (26), studentkinja koja je u petak uveče nestala u Beogradu, pronađena je živa i zdrava, potvrdio je za "Blic" Darko Mirković, muž njene sestre koji je prvi na društvenim mrežama objavio i apel da se ona nađe.

Gde je devojka bila tokom protekla dva dana, gde je pronađena i kako, za sada nije poznato.

- Pronađena je i trenutno smo sa policijom - rekao je Darko za "Blic".

On nije želeo da otkriva detalje Jeleninog pronalaska.

Studentkinji se svaki trag izgubio u petak oko 23.30 sati, a njena porodica je tek sutradan, u subotu, saznala da je nema i da se noć pre toga nije vratila kući s posla.

Mirković koji je preko Fejsbuka zatražio pomoć u pronalaženju Jelene za "Blic" je ranije rekao da je devojka poslednji put viđena u kafiću "Angolo" u Ulici vojvode Šupljikca, u petak oko 23.30 sati.

- Ona je rodom iz Prijepolja. U Beogradu živi sa cimerkom, apsolvent je na Ekonomskom fakultetu, a radi kao konobarica u kafiću "Angolo". Tu su je gosti i poslednji put videli oko 23.30 sati. Ona je pola sata posle ponoći zatvorila kafić i od tada je niko nije video - rekao je juče Mirković.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.