KO IDE NA LETOVANJE SLEDEĆE NEDELJE, NADRLJAO JE! Ova informacija vam se uopšte neće dopasti!
Foto: Marina Lopicic

zar opet?

KO IDE NA LETOVANJE SLEDEĆE NEDELJE, NADRLJAO JE! Ova informacija vam se uopšte neće dopasti!

Pripreme za uklanjanje naplatne stanice u Bubanj potoku uveliko su u toku, a radovi bi trebalo da počnu već od ponedeljka

Objavljeno: 15:38h

Rušenje bi trebalo da bude gotovo sredinom jula, a saobraćaj će se tokom radova odvijati usporeno, zbog zatvaranja pojedinih traka, pišu Večernje novosti.

Na tenderu za obavljanje poslova rušenja kompleksa čeone naplatne stanice "Beograd" kod Bubanj potoka, posao su dobili konzorcijum "Jedinstvo" i "Novi Pazar put" a. d. Ugovor je zaključen 8. maja, a vrednost radova je veća od 152 miliona dinara.

GUŽVA ZBOG RADOVA NA PUTU! Kod nove naplatne rampe u Vrčinu neviđeni saobraćajni kolaps zbog PUTARA! (VIDEO)

“Izvođač je pre dva dana uveden u posao i po postavljanju privremene saobraćajne signalizacije krenuće se sa radovima”, navode iz JP "Putevi Srbije".Rok za obavljanje radova, ukoliko ne bude nepredviđenih okolnosti i loših vremenskih perioda, jeste 45 dana od uvođenja u posao. Uklanjanje stanice obuhvata pripremu, rušenje i raščišćavanje gradilišta”, objašnjavaju oni.

foto: Dragan Udovičić

Radnici su razrađivali detaljni plan rušenja konstrukcije, odnosili stare kućice smeštene pored auto-puta i postavljali saobraćajnu signalizaciju. Zbog kompleksnosti radova, posao će se obavljati u desetak faza. Za vreme uklanjanja stanice, biće zatvoreno nekoliko traka. Uglavnom će biti prohodne po dve trake u oba smera, dok će u poslednjoj fazi po sedam dana biti zatvoren saobraćaj u po jednom smeru.

SREĆNE NAM MANJE GUŽVE NA AUTOPUTU: Vučić jutros u 7 sati otvorio naplatnu rampu kod Vrčina! Pošto se rušenje poklapa sa početkom sezone godišnjih odmora, izvesno je da će se kilometarske kolone i ove godine stvarati na ovom delu auto-puta.

Naplatna rampa "Beograd" bila je najveća i najprometnija rampa u Srbiji. Kroz nju je lane, za samo 24 sata, prošlo 63.000 vozila.

(Espreso.co.rs/ B92.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.