BEOGRAD U BLOKADI ZBOG VUČIĆEVE INAUGURACIJE: GSP menja trase, centar zatvoren za saobraćaj!
Foto: Espreso.co.rs

haos u bg

BEOGRAD U BLOKADI ZBOG VUČIĆEVE INAUGURACIJE: GSP menja trase, centar zatvoren za saobraćaj!

Vozila ne saobraćaju kroz i Bulevar kralja Aleksandra, na potezu od Pravnog fakulteta do Doma Narodne skupštine, zatvoren je Trg Nikole Pašića, ali i Dečanska ulica do Terazijskog tunela

Objavljeno: 12:36h

Zbog inauguracije izabranog predsednika, te najavljenog mitinga i kontramitinga, deo centra grada zatvoren je za saobraćaj!

- Vozila ne saobraćaju kroz i Bulevar kralja Aleksandra, na potezu od Pravnog fakulteta do Doma Narodne skupštine, zatvoren je Trg Nikole Pašića, ali i Dečanska ulica do Terazijskog tunela. Takođe, više ne može da se prođe ni Kosovskom na potezu od Palmotićeve do Takovske - kažu iz Beogradskog taksija.

Tokom narednih nekoliko sati, očekuje se i privremeno zatvaranje Ulice kneza Miloša, na potezu od Nemanjine do Takovske, kao i Takovska do Svetogorske ulice.

RUŽNE REČI, PA FIZIČKI SUKOB NA TERAZIJAMA! Vučićeve pristalice i protivnici izazvali haos, tu se zatekao i Zoran Živković!

- Trenutno je manja gužva na Trgu republike, a veliki zastoj je na potezu od Beogradskog sajma pa sve do Glavne železničke stanice, u Bulevaru vojvode Mišića i Savskoj ulici - dodaju beogradski taksisti.

Međutim, ni to nije sve.

- Zatvoren je Bulevar vojvode Putnika kod Topčiderske crkve, pa je potpuni haos od Mosta na Adi ka Banjici - dodaju taksisti.

Veliki broj autobusa je parkiran na potezu od Skupštine grada do Trga Nikole Pašića, prenosi N1.

Takođe, neke linije gradskog prevoza, kako pre nosi Blic, su preusmerene iz drugih razloga.

foto: Nemanja Pancic

Zbog kvara, jedan tramvaj je ostao parkiran nasred raskrsnice Kralja Milana i Resavske ulice, čime je saobraćaj i u ovim ulicama blokiran.

- U pitanju je kvar, ekipe su na terenu kako bi ga otklonile, a tramvajske linije će zbog današnje izmene saobraćaja biti skraćene i preusmerene do Slavije - rekli su iz GSP-a.

(Espreso.co.rs / N1, Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.