VIKENDICE NA SAVSKOM NASIPU MOGU SLOBODNO DA SE RUŠE! Vesić ponovo poslao nezgodno pitanje Aleksandru Šapiću (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Beta

nastavlja se fajt

VIKENDICE NA SAVSKOM NASIPU MOGU SLOBODNO DA SE RUŠE! Vesić ponovo poslao nezgodno pitanje Aleksandru Šapiću (FOTO)

- Što se tiče gospodina Šapića, ja sam ga već više puta zamolio da radi svoj posao - poručio je gradski menadžer

Objavljeno: 14:22h

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da opštinsku vlast Novog Beograda i njenog predsednika Aleksandra Šapića ni do sada ništa nije sprečavalo da ruše vikendice na Savskom nasipu, a da što se Grada tiče “vikendice na Savskom nasipu mogu slobodno da se ruše”.

OZVANIČENO: Tomino novo radno mesto sledećih pet godina je da spaja Srbe i Ruse!

– Predsednika opštine Novi Beograd Šapića ni do sada ništa nije sprečavalo da ruši vikendice na Savskom nasipu, ali očigledno da to do sada nije uradio, a jedan od razloga je verovatno i to što jedna od tih vikendica pripada njegovom ujaku, Radetu Dedoviću – rekao je Vesić, koji je pokazao dokument kojim to potvrđuje.

Pozdravljam što se Vesić kandiduje za naslednika Siniše Malog! ŠAPIĆ ISPROZIVAO GRADSKOG MENADŽERA!

foto: Filip Plavčić

On je poručio i da, što se tiče Grada te vikendice slobodno mogu da se ruše.

Vesić je dodao da je video da je počelo rušenje bespravnog objekta u Studentskoj ulici i da se nada da će se taj proces nastaviti.

– Što se tiče gospodina Šapića ja sam ga već više puta zamolio da radi svoj posao, video sam da je počelo rušenje objekta u Studentskoj ulici koji je izgrađen ne samo protivpravno već i uz direktnu pomoć opštine. Vidim da se objekat ruši i nadam se da će ga srušiti kao što je obećao i kao što je rečeno da mora da uradi – istakao je Vesić.

foto: FoNet

Gradski menadžer je, nakon obilaska izgradnje pristupnice za Most na Adi na Tošinom Bunaru, odgovarajući na pitanja novinara podvukao da Grad Beograd potpuno podržava i traziće da se sruše svi bespravni objekti.

Prema njegovim rečima sve vikendice na Savskom nasipu nastale su dok je Šapić bio visoki funkcioner u Gradu, a posle toga predsednik opštine.

Vesić je rekao i da želi da obavesti Šapića da je grad Beograd odbio zahtev za legalizaciju jednog skaradnog objekta dijagonalno od Novog Merkatora.

– Taj objekat kod Merkatora je sagrađen kad je on bio na vlasti i sada je vreme da ono što je radio svih ovih godina krene da ruši, a grad Beograd će mu pomoći – poručio je Vesić.

Gradski menadžer je zaključio da Šapić “samo treba da radi svoj posao i nikoga ne treba da proziva” i da bi u obavljanju svog posla trebao da počne od vikendice svog ujaka i nastavi rušenjem u Studentskoj.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.