Pozdravljam što se Vesić kandiduje za naslednika Siniše Malog! ŠAPIĆ ISPROZIVAO GRADSKOG MENADŽERA!
Foto: Fonet

rat!

Pozdravljam što se Vesić kandiduje za naslednika Siniše Malog! ŠAPIĆ ISPROZIVAO GRADSKOG MENADŽERA!

Inače, Vesić nije javno najavio kandidaturu, niti se u medijskim spekulacijama spominjao kao mogući naslednik Siniše Malog

Objavljeno:

Predsednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić je "pozdravio odluku gradskog menadžera Gorana Vesića da istakne kandidaturu za gradonačelnika Beograda".

Šapić je u objavi na Fejsbuku rekao da bi ga sve drugo iznenadilo nakon povlačenja Siniše Malog, jer su njih dvojica bili "tandem koji je četiri godine vodio grad".

"Pozdravljam odluku da građani unapred znaju ko, kako i na koji način, će ih voditi i nakon narednih izbora, ukoliko mu daju poverenje", naveo je Šapić.

Kako je istakao, Vesićeva najveća preporuka sve ono što je kao drugi čovek Beograda uradio protekle 4 godine "Ponavljam, izuzetno fer sa njegove strane da se ne sakriva iza stranke ili njenog lidera, već jasno izađe pred ljude svojim radom, likom i delom. Nadam se da smo isticanjem ovih kandidatura i on i ja, konačno prekinuli praksu skrivanja iza stranaka, već da svojim ličnim radom i rezultatima, izlazimo pred građane u želji da damo lični pečat svom voljenom gradu", navodi Šapić.

Ova objava je nastavak manje-više posredne javne polemike dvojice funkcionera, čiji je povod, između ostalog, bila bespravna gradnja u novobeogradskoj Studentskoj ulici. Vesić je rekao da je za gradnju direktno odgovorna opština, ali i da su neistinite Šapićeve izjave da nema novca za rušenje i da se to očekuje iz gradske kase. Šapić je uzvratio svojim saopštenjem, a zatim je na Fejsbuku najavio i rušenje na Savskom nasipu uz opasku da očekuje da gradski sekretarijat biti ažuran po pitanju rešenja za rušenje, "da ljudi ne pomisle da je neko privilegovan ili ga ne daj bože protežiramo i štitimo". Inače, Vesić nije javno najavio kandidaturu, niti se u medijskim spekulacijama spominjao kao mogući naslednik Siniše Malog.

(Espreso.co.rs / b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.