RUŠI SE NELEGALNA GRADNJA KOD STUDENJAKA: Vlasnik je Šapićev rođak!
Foto: Filip Plavčić

izvršenje

RUŠI SE NELEGALNA GRADNJA KOD STUDENJAKA: Vlasnik je Šapićev rođak!

Radnici prvenstveno demontiraju krov, skidaju prozore

Objavljeno:

Danas u 9 sati počelo je rušenje nelegalnog objekta u Studentskoj 45. Na licu mesta su radnici firme za građevinsko- zanatske radove, iskope zemlje, proizvodnju betona i rušenje starih objekata “Mis Mag” iz Beograda, sa dva kamiona, a tu je i električni građevinski generator.

Radnici prvenstveno demontiraju krov, skidaju prozore.

Na nelegalno izgrađenom objektu stoji obaveštenje da će Služba za izvršenje Uprave GO Novi Beograd, počev od današnjeg dana, na parcelama 912/1 i delu parcele 865/1 sprovesti prinudno rešenje, preko drugog lica, a da troškovi izvršenja padaju na teret izvršenika.

Inače vlasnik objekta je lice koje se nalazilo na izbornoj listi kandidata “Aleksandar Šapić - za predsednika opštine Novi Beograd“, a koji je u srodstvu sa predsednikom Opštine Novi Beograd.

Na pitanje da li je znao da je jedan od nosioca njegove liste za predsednika Opštine Novi Beograd upisan kao imalac prava na objektu u Studentskoj 45, kao i da li mu je on u srodstvu, Aleksandar Šapić kaže:

- Nisam znao. Da, jeste mi u srodstvu, ali nisam znao. Zašto bih uopšte to morao da znam? Kao što nisam znao ni ko je investitor, nisam znao ni ko je imalac prava.

(Espreso.co.rs / Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.