POTEZ DVE RUSKINJE ODUŠEVIO BEOGRAĐANE: Pogledajte šta su uradile za našu prestonicu, svi im aplaudiraju (VIDEO)
Ruskinje u Beogradu, Foto: Printscreen/TikTok/li_la_vu

bravo!

POTEZ DVE RUSKINJE ODUŠEVIO BEOGRAĐANE: Pogledajte šta su uradile za našu prestonicu, svi im aplaudiraju (VIDEO)

Ruskinje zasukale rukave i očistile deo Beograda, Srbi oduševljeni potezom

Objavljeno:

"Kako provesti jedan dan u Beogradu?" - zapitala se jedna Ruskinja koja živi u našoj prestonici pa zajedno sa svojom drugaricom potezom oduševila veliki broj Srba.

Ruskinja Elizaveta koja već par meseci živi u Beogradu odlučila se da zajedno sa svojom prijateljicom uradi nešto za, kako kaže, grad koji voli, te je na svom TikTok profilu pokazala da su jedan sunčan dan u Beogradu provele tako što su zasukle rukave i deo grada očistile.

"Zdravo svima, ja sam Ruskinja, živim u Beogradu i volim ga puno...Moja prijateljica Marina i ja verujemo da ako se nešto voli, onda se brine o tome, zato smo odlučile da za naš slobodan dan počistimo teritoriju u centru našeg omiljenog grada" rekla je Elizaveta.

Kako se može videti na snimku, ove dve prijateljice su rešile da očiste deo Beograda kod savskog pristaništa, odnosno deo tik uz Savski most. A kako je Elizaveta napisala ispod videa - skupile su čak 10 kesa otpada.

@li_la_vu Как смо сакупили 10 врећа отпада у једну недељу. #belgrade #serbia #beograd #srbjia #rusiisrbisubracazauvek #srbijatiktok ♬ original sound - Mama

"Pravi ste primer svima "

Njihov potez oduševio je mnoge korisnike TikToka koji su u komentarima imali samo reči hvale.

"Bravo devojke, "Carice ste", "Hvala vam", "Šteta što se niko nije pridružio da pomogne", "Bravo i veliko hvala imate čisto srce", "Pravi primer svima nama, hvala vam", "To je vaspitanje i respekt prema sredini u kojoj živiš", bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

Bonus video:

03:17

OGROMNA DEPONIJA U SRED GRADA! Kod bivše železničke stanice gomile toksičnog đubreta i šuta GRADSKI ORGANI TVRDE DA NISU NADLEŽNI

(Espreso / Blic / Gordana Vuksanović / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.