SELI SE PIO FOND! Važno obaveštenje za PENZIONERE, evo šta se menja
PIO fond, Foto: Nebojša Mandić

PENZIONERI

SELI SE PIO FOND! Važno obaveštenje za PENZIONERE, evo šta se menja

Počeli su radovi na rekonstrukciji i preseljenju PIO fonda

Objavljeno:

Iz PIO fonda su objavili važnu vest za penzionere. Naime, od danas se počinje sa preseljenjem iz zgrade u Nemanjinoj 30 kako bi unutrašnjost dobila novi izgled.

Čekalo se da radovi na rekonstrukciji Službe 1 na Novom Beogradu odmaknu.

Plan predviđa da se rekonstrukcija i preseljenje obavljaju po etapama, a ne odjednom, kako bi se posao odvijao nesmetano.

U poslednjoj etapi će ostati šalter sala i ahiva.

- S obzirom da oni zauzimaju najveću površinu i da je šalter sala prostor na koji su stranke i korisnici navikli, svakako će biti i najkomplikovanije. Ali tada će se veći deo službenika vratiti u svoje prostorije pa će se zgrada na Dorćolu, na adresi Venizelosova 31, u najvećem delu osloboditi. Tako će se stvoriti uslovi da se šalter sala i arhiva, koje su ujedno i najveće, prebace u celosti - rekao je Malinić.

PIO fond
PIO fondfoto: Beta / Dragan Gojić

Spoljašnost zgrade u Nemanjinoj 30 se neće menjati jer je na listi spomenika kulture. Biće zamenjena stolarija, ali i unutrašnjost kako bi se, prema rečima direktora beogradske filijale, Bojana Malinića, svako ko tu radi i dolazi iz različitih potreba osećao prijatno i sigurno.

Završetak radova na Službi 1 u Bulevaru umetnosti 10 na Novom Beogradu očekuje se na jesen, odnosno u septembru.

Podsetimo, od 26. aprila 2023. godine, Služba Filijale za grad Beograd 1, privremeno je izmeštena iz Bulevara umetnosti 10 na Novom Beogradu, na novu adresu – Venizelosova 31 na Dorćolu, gde se obavljaju i poslovi veštačenja po zahtevima za negu i pomoć drugog lica i telesno oštećenje korisnika iz Beograda.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / Glas osiguranika / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.