PRODATO NAJSKUPLJE GARAŽNO MESTO U SRBIJI: Košta kao JEDAN STAN!
Garaža, Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Ilustracija

OVO NEMA NIGDE

PRODATO NAJSKUPLJE GARAŽNO MESTO U SRBIJI: Košta kao JEDAN STAN!

Prodato naskuplje garažno mesto u Beogradu

Objavljeno:

Najskuplje garažno mesto u celoj Srbiji prodato je nedavno u opštiniStari grad i to za neverovatnih 63.000 evra.

Taj podatak objavio je Republički geodetski zavod na Tviter nalogu. Kako je objavljeno, kupoprodaja je završena u četvrtom kvartalu prošle godine, ali nije otkriveno gde se ono tačno nalazi i kolika mu je površina.

Šta god da je u pitanju, jasno je da je cena astronomska i da se za taj novac u nekim delovima Beograda može kupiti i stan.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Inače, ovo je do sada najskuplje prodato garažno mesto u Srbiji. Do sada je rekord držao Beogradu na vodi, gde je, kako smo objavili u novembru prošle godine, prodato garažno mesto za (tada takođe neverovatnih) 48.000 evra.

Imajući u vidu cene u tom delu grada i činjenicu da taj kraj važi za luksuzno naselje, za deo javnost taj podatak nije bio preveliko iznenađenje.

Najskuplji stan prodat za 2,22 miliona evra

Inače, rekord najskuplje prodatog stana u Srbiji drži takođe naselje Beograd na vodi. Upravo na toj lokaciji kupac je 346 kvadrata platio 2,22 miliona evra, dakle oko 6.415 po kvadratu.

Iako je ovo najskuplji stan, nije najskuplji kvadrat.

Naime, najskuplji kvadrat, i to u stanu od 151 kvadrata, koštao je 9.475 evra, a za celu nekretninu, novi vlasnik platio je ukupno 1,43 miliona.

Bonus video:

03:12

KAZNA ZA DAVANJE ALKOHOLA MALOLETNIM LICIMA IDE DO POLA MILIONA! Advokat otkrio: Šankeri su imali pravo da legitimišu decu

(Espreso/Nova/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.