"KAD POČE SVE DA MU SMETA, PA KRENU DA STENJE": Beograđanka doživela BIZARNU NEPRIJATNOST u gradskom prevozu
Gradski prevoz, Foto: Petar Lazović

strašno...

"KAD POČE SVE DA MU SMETA, PA KRENU DA STENJE": Beograđanka doživela BIZARNU NEPRIJATNOST u gradskom prevozu

Znajući da sa putnicima sličnim gospodinu vožnja nikada nije laka, mnogi su u komentarima pohvalili reakciju i komentar gospođe

Objavljeno:

Situacija sa jedne minibus linije u Beogradu usled neprikladnog ponašanja jednog putnika zaprepastila je mnoge Beograđane, kako one koji su samoj situaciji prisustvovali, tako i one koji su internet objavom bili naknadno obavešteni o događaju.

Naime, Bojana iz Beograda objasnila je na svom profilu na društvenoj mreži "X" da je prisustvovala situaciji u minibusu zbog koje nije znala da li da se svađa ili da se smeje. Na prvo ju je navodio muškarac koji se u prevozu ponašao kao da je kod kuće, a na drugo komentar putnice koji je uspeo da smiri dotičnog gospodina!

"Oborio lik sedište, leg'o, niko ne može da sedne iza. Rekoh je l' bi mogli, kaže 'Ne! Bole me leđa'. Otvorim prozorče kaže 'Ne! duva mi'.

Taman da mu saspem nešto otrovno kad gospođa jedna reče: 'Nisu ovo ambulantna kola, mala otvaraj sve!' Ja otvorila prozor, tašnu, konzervu, vrata od raja" našalila se Bojana na kraju svoje objave.

"Kad poče' sve da mu smeta"

Takođe, objasnila je da je imala razumevanje za sedište i bol u leđima, međutim kada je počelo sve da mu smeta, iznervirala se kao i ostali putnici.

"Brat legao i nervozan! Ja se zaista sklonila, rekoh OK, šta će, nije problem. Onomad gospođa spavala mi smo bili mirni kao bube. Ali da se bahatiš i podvikuješ nam... pa, je*em ti...Kad poče sve da mu smeta, pa stenje... tako sam bila spremila nešto da mu saspem, ali mag univerzuma u vidu gospođe je imao prednost", napisala je ona.

"E nek joj je alal!"

Znajući da sa putnicima sličnim gospodinu vožnja nikada nije laka, mnogi su u komentarima pohvalili reakciju i komentar gospođe.

"Zamisli ti nivo te samoživosti?! Pa, nije mu to dnevna soba!!!", "Odlično! Volim što se nađe uvek prava osoba kad treba da se reaguje. Beži bre, svašta bih mu rekla. Kod mame svoje, pa tamo nek ispravlja leđa, a jok među drugim putnicima", "E nek joj je alal! Izluđuju me takvi", pisali su pojedini.

Tada se javila sama autorka, te na šaljiv način prokomentarisala još jednom.

"Kad podviknu gospođa! Rekoh evo sad ću odmah!!!", stoji u njenom komentaru.

Bonus video:

00:33

Incident na benzijskoj pumpi

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.