MAJCI MALOLETNE DECE NEPOZNATA OSOBA RAZLUPALA AUTOMOBIL: Vandalizam na Zelenom vencu
Zeleni venac, Foto: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

strašno!

MAJCI MALOLETNE DECE NEPOZNATA OSOBA RAZLUPALA AUTOMOBIL: Vandalizam na Zelenom vencu

Nepoznati manijak razlupao automobil na Zelenom vencu

Objavljeno:

Na Zelenom vencu danas se navodno dogodio vandalizam, a na Instagramu je objavljena fotografija sa opisom "Majci dvoje maloletne dece, koja je jedva skupila novac da kupi auto...".

Naime, na fotografiji koja je podeljena na Instagram stranici "serbialive_beograd", vidi se automobil marke "fijat punto", koji je razlupala za sada nepoznata osoba, a ispod fotografije se navodi da vozilo pripada jednoj majci.

Automobil
foto: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Prizor je zabeležen na Zelenom vencu, kod pijace. "Neko je polupao šoferke, jer mu je dosadno", navodi se između ostalog na Instagram stranici.

Za sada nema informacija o tome da li je neko prijavio incident policiji, kao ni šta je prethodilo ovakvom vandalizmu, a mnogi korisnici složni su u tome šta treba da se preduzme, te su komentari ubrzo počeli da se nižu ispod objave.

Automobil
foto: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

"Kakvih poganih ljudi ima", "Gospođo, ako niste u mogućnosti da sanirate štetu, javite mi se", "Prijavite zločin", "Vandalizam je posebno izražen ovih dana", "Hajde da skupimo novac za novu šoferku", neki su od komentara.

Bonus video:

00:25

Automobil parkiran na šinama

(Espreso/Kurir.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.