SRBIN OPISAO ŠTA MU SE DESILO U RESTORANU DOK JE VEČERAO: Odmah je pozvao KONOBARA i MENADŽERA kad je OSETIO...
Tanjir/Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/bobbyhundreds

NEPRIJATNOST

SRBIN OPISAO ŠTA MU SE DESILO U RESTORANU DOK JE VEČERAO: Odmah je pozvao KONOBARA i MENADŽERA kad je OSETIO...

Zvao sam konobara i tražio menadžera, rekli su mi da menadžer nije tu i ponudili su mi da mi vrate novac

Objavljeno:

Teška telesna povreda, krivica restorana ili jednostavno loša sreća, bile su opcije koje su se našle ispod internet objave jednog Srbina koji je u toku večere u restoranu polomio svoj zub. Iako je naime, nakon žalbe osoblju odmah dobio povrat novca, rešen je međutim da ide i malo dalje - možda i na sud.

Neimenovani Srbin objasnio je da je tokom večere u restoranu, zbog tvrdog komada nalik kamenčiću ili koski navodno polomio svoj zub. Kako smatra da je do toga došlo krivicom restorana najpre je potražio menadžera objekta. Međutim, kako do njega nije uspeo da dođe, zatražio je savet na Reditu gde je pitao ostale da li ima osnove da restoran tuži. Svojim pitanjem podelilo je mišljenje Srba.

"Dok sam jeo neko meso zagrizao sam nešto što mi izgleda kao komad nekog kamenčića ili koske. Malo je ali je veoma tvrdo pa sam okrnjio zub. Zvao sam konobara i tražio menadžera, rekli su mi da menadžer nije tu i ponudili su mi da mi vrate novac, uzeo sam novac ali sam rekao da ću se vratili da popričam sa menadžerom.

Koje su mi opcije? Sačuvao sam predmet na koji sam slomio zub. Hvala", napisao je on.

"Druže jednostavno si imao lošu sreću"

Venčanje, Restoran
foto: Printscreen/RTS

Na svoje pitanje dobio je različite komentare. Najpre su se javili oni koji su smatrali da previše "drami".

"Mislim da je to ćorav posao. Kako ćeš da dokažeš, i šta očekuješ kao odštetu?", "Joj previše dramiš, idi popravi zub i smiri strasti", "Evo brate ja sam zubar, dođi kod mene, opraviću ti, samo nemoj da plačeš, molim te", "Druže jednostavno si imao samo lošu sreću. Budi zahvalan što su ti izašli u susret da ne platiš obrok. Bukvalno svakom može da se desi", "Da sam na tvom mestu, išao bih dalje, ko je dobavljač mesa, mesar, ko je gajio to svinjče...Ne mogu oni tek tako da prođu...", pisali su mu oni koji su smatrali da je njegova želja za tužbom nepotrebna.

"Odmah do avokata"

Drugi su ipak smatrali da bi mogao malo bolje da se pozabavi celom situacijom.

"Meni se isto desilo dok sam jeo ćevap, samo što sam ja zub polomio i morao živac da vadim. Mnogo se kajem što tada nisam učinio pravno nešto, nemoj da dozvoliš kao ja da ne preduzmeš ništa", "Slomljen zub se pravno tretira kao teška telesna povreda. Ako nisi bio sam, odnosno, ako imaš nekog da potvrdi da ti se to desilo kako opisuješ, odšetaj odmah do nekog advokata pa mu ispričaj. Možda je dug i mukotrpan proces ali vredi pokušati", savetovali su ga oni.

Bonus video:

02:34

Stomatolog predstavlja razvoj paradontopatije

(Espreso/Blic/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.