TRUBAČI U CENTRU DIGLI ATMOSFERU PRED DOČEK NOVE GODINE: Praznična euforija preplavila prestoničke ulice (VIDEO)
Novogodišnja atmosfera, Foto: Petar Aleksić

VESELO u beogradu

TRUBAČI U CENTRU DIGLI ATMOSFERU PRED DOČEK NOVE GODINE: Praznična euforija preplavila prestoničke ulice (VIDEO)

Najveselije je u Knez Mihailovoj, gde trubači obučeni u kostime Deda Mraza uveseljavaju prolaznike, a ima ih na nekoliko tačaka glavnog šetališta

Objavljeno:

Beograđani su poslednjeg dana 2023. godine iskoristili lepo vreme, te su izašli na ulice glavnog grada. Vesele se uz prazničnu euforiju i muziku koja se čuje kako na glavnom šetalištu u Knez Mihailovoj, tako i iz lokala u kojima su organizovani dnevni matinei.

Najveselije je u Knez Mihailovoj, gde trubači obučeni u kostime Deda Mraza uveseljavaju prolaznike, a ima ih na nekoliko tačaka glavnog šetališta.

Na ulicama su i novogodišnji animatori, a sve vrvi i od stranih turista, koji će 2024. godinu dočekati baš u srpskoj prestonici.

Bonus video:

00:22

Novogodišnja atmosfera u Beogradu

Podsetimo, bogat kulturno-umetnički i zabavni program tradicionalno će biti organizovan za doček Nove godine na više lokacija u Beogradu.

Tokom predstojećeg novogodišnjeg i božićnog praznika u okviru „Beogradske zime” biće organizovano više od 50 događaja u srpskoj prestonici u kojima će moći da uživaju sve kategorije stanovništva Beograda.

00:20

Novogodišnja euforija u Beogradu

Doček Nove godine biće organizovan na Trgu republike, s obzirom na to da je taj prostor rekonstruisan i upravo namenjen za ovakve manifestacije.

Na sam doček Nove godine, 31. decembra, imaćemo di-džeja Mihajla, Milicu Todorović, Anđelu Ignjatović „Breskvicu”, Sandru Prodanović i orkestar Endžija Mavrića - istakao je član Privremenog organa Grada Beograda Nikola Nikodijević.

Bonus video:

00:47

DOČEKAJTE NOVU GODINU UZ KURIR TELEVIZIJU: Očekuje vas finale spektakularnog plesnog takmičenja i muzički šou naših najveći zvezda

(Espreso / Kurir.rs / L. S / )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.