EVO KOLIKO DANA ĆE PARKING U BEOGRADU BITI BESPLATAN: Ovako će sve funkcionisati oko praznika
Parking servis, Foto: Petar Lazović

PARKIRANJE

EVO KOLIKO DANA ĆE PARKING U BEOGRADU BITI BESPLATAN: Ovako će sve funkcionisati oko praznika

U subotu, 30. decembra 2023. godine, i subotu, 6. januara 2024. godine, poslovnice Korisničkog servisa i kol centar radiće do 14 časova

Objavljeno: 14:01h

Parkiranje u Beogradu tokom novogodišnjih praznika biće besplatno u ponedeljak i utorak, 1. i 2. januara, a kako se nedeljom parking inače ne plaća, a u subotu već od 14 časova, to znači da će Beograđani i gosti prestonice imati praktično tri i po dana besplatnog parkinga. Parkiranje će biti besplatno i 7. januara, za Božić, koji je, s obzirom na to da pada u nedelju, inače dan kada se parkiranje u zonama ne naplaćuje.

"JKP „Parking servis“ obaveštava korisnike svojih usluga da neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada tokom novogodišnjih i božićnih praznika, 1, 2. i 7. januara 2024. godine, kada će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Bulevaru Milutina Milankovića 134g. Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate", navodi se u saopštenju JKP "Parking servis".

U subotu, 30. decembra 2023. godine, i subotu, 6. januara 2024. godine, poslovnice Korisničkog servisa i kol centar radiće do 14 časova.

Od srede, 3. januara, i od ponedeljka, 8. januara 2024. godine, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri Korisničkog servisa, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Bonus video:

00:41

Parking servis Beograd poslednjih godina radi punom parom kako bi rešio problem parkiranja u višemilionskom Beogradu.

(Espreso / Blic/ Nataša Jovanović/ Priredila: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.