DA LI JE OVO NAJBAHATIJI VOZAČ U SRBIJI? Stao je na mesto oca deteta sa invaliditetom, i to još ovako, SRAM TE BILO
Foto: Printscreen/Emisija SAT - Zvanični kanal

POTRESNO

DA LI JE OVO NAJBAHATIJI VOZAČ U SRBIJI? Stao je na mesto oca deteta sa invaliditetom, i to još ovako, SRAM TE BILO

Mnogi korisnici društvenih mreža su ga posavetovali da sledeći put zove pauka koji će odneti autobomil koji im je zauzeo mesto

Objavljeno:

Pojedini korisnici rezervisanih parking mesta za invalide imaju muke sa bahatim vozačima koji im zauzimaju mesta!

Jedan čovek koji stanuje u naselju Višnjička banja ima rezervisano parking mesto za invalide, požalio se na društvenim mrežama na problem koji mu prave pojedini vozači.

- Jedan komšija je stao samo na "2 minuta", drugi je časom da uzme dete iz vrtića, treći jer eto nema mesta, četvrti jer rekli im slobodno stani... Jednom dečaku sa invaliditetom ste zauzeli mesto, koji je taj dan, noć, vikend bio možda loše, išao do bolnice, doktora, koji svakodnevno ide na tretmane, koji ne može da vam se obrati svojim glasom, ali njegovi roditelji su njegov glas, govorili su glasno, dugo... - napisao je ovaj gospodin u grupi "Višnjica i Višnjička Banja na FB" i dodao:

Parking
foto: Printscreen/facebook

- Trubili ne bi li se vi trgli iz vaše udobne fotelje i dozvali da ne treba da poželite da vam treba ovakvo mesto ali da, stali ste i stajete. Pitam vas dokle?! Ako zaista želite ovo naše parking mesto, želite li i naš invaliditet?!

Mnogi korisnici društvenih mreža su ga posavetovali da sledeći put zove pauka koji će odneti autobomil koji im je zauzeo mesto.

- I ja se slažem, zvati pauka . Ne samo vi čije je to mesto nego i svako od nas ko vidi da je neko nepropisno parkiran na mestu za invalide. Nesolidaran smo narod u meri da je to teško razumeti više - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video: Parking servis Beograd poslednjih godina radi punom parom kako bi rešio problem parkiranja u višemilionskom Beogradu

00:41

Parking servis Beograd poslednjih godina radi punom parom kako bi rešio problem parkiranja u višemilionskom Beogradu.

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.