PUTNIK ZAPALIO CIGARU U AUTOBUSU ZA BARAJEVO, A ONDA JE NASTALA PRAVA DRAMA! Morala da reaguje i HITNA POMOĆ (FOTO)
Hitna, Foto: Espreso

DRAMA U AUTOBUSU

PUTNIK ZAPALIO CIGARU U AUTOBUSU ZA BARAJEVO, A ONDA JE NASTALA PRAVA DRAMA! Morala da reaguje i HITNA POMOĆ (FOTO)

Kako saznajemo od jedne od putnica koja je bila u autobusu, sve se odigralo u blizini mesta Lipovica, dok je u autobus bio pun putnika

Objavljeno:

Sinoć se oko 23:30 na magistralnom putu ka Barajevu u autobusu 560 odigrala prava drama kada je jedan putnik zapalio cigaretu, zbog čega je vozač stao nasred puta i rekao da ne želi da nastavi put dalje.

Kako saznajemo od jedne od putnica koja je bila u autobusu, sve se odigralo u blizini mesta Lipovica, dok je u autobus bio pun putnika.

Autobus u kojem se odigrala drama
Autobus u kojem se odigrala dramafoto: Espreso

"Kada je video da jedan od putnika puši cigaru usred autobusa, vozač je odmah stao, izašao iz autobusa i rekao "zovite policiju, vatrogasce, mog šefa ali ja dalje ne vozim" i zahtevao da putnik koji je pušio izađe iz autobusa", rekla nam je putnica.

Kako nam onjašnjava sagovornica, vozač ima astmu i s obzirom na to da mu se slošilo zbog dima cigarete, morao je da pozove i hitnu pomoć. Ekipa je ubrzo stigla i pružila mu pomoć.

Hitna pomoć pruža pomoć vozaču
Hitna pomoć pruža pomoć vozačufoto: Espreso

Sagovornica kaže da su se putnici u tom trenutku izuzetno uznemirili jer nisu imali alternativu da odu kući, ali i zbog cele situacije.

Putnica za Espreso kaže da ne može ni da zamisli šta je moglo da se desi da se vozaču slošilo tokom vožnje i da je jako bila besna što je neko uopšte zapalio cigaretu usred autobusa.

"Sa razlogom je pušenje u gradskom prevozu zabranjeno. Mogao je da nas zapali, a mogli smo i da se slupamo negde ako bi se vozaču slošilo", kaže ona za Espreso.

Putnici su na kraju morali sami da se snalaze do kuće.

Bonus video:

01:33

DRAMA! OVAKO IZGLEDA TV PRENOS AKCIJE VATROGASACA! Kurir televizija učestvuje u spasavanju Tamare: Hrabrost ili ludost?

(Espreso / J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.