PENZIONERI OVO DOBIJAJU POTPUNO BESPLATNO: Prijava počinje danas
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić

PENZIONERI I PENZIJA

PENZIONERI OVO DOBIJAJU POTPUNO BESPLATNO: Prijava počinje danas

Naši penzioneri imaće priliku da se vrate na mesto svog detinjstva i mladosti

Objavljeno:

Najstariji sugrađani moći će od 15. decembra do 31. decembra da uživaju u besplatnim filmovima u mts Dvorani, u okviru projekta pod nazivom „Filmski matine“ koji se organizuje u saradnji Ministarstva kulture Republike Srbije i mts Dvorane, najavili su organizatori.

Naše bake i deke, penzioneri, imaće priliku da se vrate na mesto svog detinjstva i mladosti, u nekadašnju Dvoranu Doma sindikata, a predviđene projekcije počinju svim danima u prepodnevnim terminima od 11h i 12h u dve bioskopske sale.

Na repertoaru Matinea za najstarije sugrađane naći će se popularni filmovi koji su prikazivani ove godine u bioskopu, te će seniori moći da pogledaju propušteno.

1 / 4 Foto: beta dragan gojić

Filmsko uživanje biće omogućeno uz raznovrstan repertoar koji čine sledeći filmovi: „Rez, Linija“, „Na margini“, „Magnetna rezonanca“, „Zločin je moj“ , „Zvezde u podne“, „Nova igračka“, „Zločini budućnosti“, „Osam planina“, „Neizmernost“, „Broker“, „Dvostruka prevara“, „Zauvek mladi“, „Majka i sin“, „Pacifikacija“.

Na repertoaru su takođe „Plavi kaftan“,“Pod zvezdama“, „U noći 12.oktobra“, „Jedno lepo jutro“, „Nevini“, „Tori i Lokita“, „Kolibri“, „Prenosna vrata“, „Madam di Bari“, „Velika avantura mačke Ru“, „Pričaj sa mnom“, „Tuđa deca“, „Sveti pauk“, „Sent Omer“, „Prošli život“, „Bučerov prelaz“, „Hurija“ i „Što se bore misli moje“.

Bioskopske karte su besplatne, uz obaveznu prethodnu rezevaciju.

Broj besplatnih karata tj. rezervacija ili samo preuzimanja karata je ograničen na dve karte po osobi.

Bonus video:

01:04

OVAKO MOŽEMO DA ISPRATIMO TOK POVEĆANJA PENZIJA DO 2024. GODINE! Stručnjak otkrio pokazatelj: Ovaj deo godine je presudan!

(Espreso / Penzionisani / Vesna Pejčić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.