RADNO VREME ZA 1. MAJ: Evo kako rade prodavnice, SPREMITE SE!
Foto: AP, Ilustracija

obaveštenje

RADNO VREME ZA 1. MAJ: Evo kako rade prodavnice, SPREMITE SE!

Dežurne prodavnice koje u vreme državnih i drugih praznika obavljaju delatnost dužne su da raspored, početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu objekta najmanje tri dana pre dana državnog i drugog praznika
Objavljeno: 08:52h

Za vreme prvomajskog praznika, zanatski, trgovinski i ugostiteljski objekti na teritoriji Beograda radiće prema utvrđenom prazničnom rasporedu.

Tako u nedelju, 30. aprila, dežurne prodavnice moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati, na Praznik rada (1. maj) mogu biti zatvorene, dok u utorak, 2. maja, moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati.

U dane praznika nespecijalizovani trgovinski formati u kojima se obavlja trgovina na malo pretežno neprehrambenog asortimana i posebni trgovinski formati mogu biti zatvoreni. Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda rade od 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati.

foto: Dragan Kadić

Dežurne prodavnice koje u vreme državnih i drugih praznika obavljaju delatnost dužne su da raspored, početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu objekta najmanje tri dana pre dana državnog i drugog praznika.

Svi trgovinski i zanatski objekti u dane prvomajskih praznika mogu biti otvoreni i mogu raditi duže od radnog vremena navedenog u ovom saopštenju.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.