SINIŠA MALI: Neću više biti gradonačelnik, vraćam se privatnom poslu!
Foto: Grad Beograd

planovi

SINIŠA MALI: Neću više biti gradonačelnik, vraćam se privatnom poslu!

- S obzirom na svoje iskustvo i svoje znanje, mislim da ću se vratiti privatnom poslu, ali ostavljam otvoreno i da pomognem Beogradu, projektima u gradu i da pomognem Vladi Srbije i novom predsedniku Srbije - kazao je on
Objavljeno: 08:21h

Na treću godišnjicu od kada je stupio na funkciju gradonačelnika Beograda Siniša Mali je otkrio da se neće kandidovati za novi mandat iako je ponosan što je srpska prestonica u njegovo vreme postala veliko gradilište.

- Velika je čast i odgovornost bila da se bavim ovim poslom, ali se neću kandidovati da budem gradonačelnik u sledećem mandatu. S obzirom na svoje iskustvo i svoje znanje, mislim da ću se vratiti privatnom poslu, ali ostavljam otvoreno i da pomognem Beogradu, projektima u gradu i da pomognem Vladi Srbije i novom predsedniku Srbije, ukoliko za to bude bilo potrebe. Ovom prilikom želim da se zahvalim na podršci i Aleksandu Vučiću, mom prijatelju i predsedniku vlade na poverenju koje mi je ukazao, želim da se zahvalim svim svojim sugrađanima za lepe i manje lepe trenutke koje smo proveli zajedno rešavajući razne probleme - kazao je još uvek aktuelni gradonačelnik Beograda.

foto: Filip Plavčić

Ponosan sam na sve ovo što smo uradili - kazao je Mali u intervjuu za Alo!

On je za ovaj list kazao i da je "spasao Beograd od bankrota", da u ovom trenutku na računu grada ima 11 milijardi dinara, ali i da je posebno ponosan na projekat "Beograd na vodi".

O "napadima"

Ocenio je da su napadi na njega počeli pre slučaja Savamala podsećajući na "izmišljene afere oko 24 stana". "Sad te stanove i tu aferu niko ne pominje, jer su shvatili da je izmišljena. Dakle napadi na mene su počeli od samog početka mog mandata, a onda se buka digla i zbog Savamale", rekao je Mali i dodao da je o Savamali rekao sve što ima i da je na raspolaganju svim nadležnim institucijama da im kaže ono što zna.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.