"SRČKA DA TE STREFI": Lutka obešena o banderu prestravila prolaznike u Krnjači, stajali ukopani od STRAHA! (FOTO)
Obešena lutka, Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

sablasno

"SRČKA DA TE STREFI": Lutka obešena o banderu prestravila prolaznike u Krnjači, stajali ukopani od STRAHA! (FOTO)

Beograđani se "plaše" Noći veštica, pa nije retkost da se malo više "štrecnu" kada na nekim mestima u gradu vide ovakve dekoracije

Objavljeno:

Fotografije i snimci jezivih dekoracija za Noć veštica u Srbiji ne prestaju da plaše ljude! Najnovija takva dekoracija sinoć je viđenja u Krnjači!

Kako je vidi na snimcima i fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, ova dekoracija prevazišla je sve ostale u Srbiji i Beogradu po tome koliko je sablasna. U pitanju je lutka čoveka koja je obešena o banderu!

Komentari ljudi nimalo nisu bili ohrabrujući, naprotiv.

"Morbidno. Idite u Ameriku pa slavite ove budalaštine", "Šetao sam psa tu. Prestravio sam se", "Meni je ovo morbidno... Svima koji slave Svetog Luku srećna slava", "Sve, sve, ali čemu ovo", "Srčka da te strefi", samo su neki od komentara.

Baš zbog toga što nisu navikli na ovakve dekoracije za Noć veštica Beograđani se i "plaše" Noći veštica, pa nije retkost da se malo više "štrecnu" kada na nekim mestima u gradu vide ovakve dekoracije.

Osim ove dekoracije u Krnjači, jedan čovek na Crvenom krstu maskirao se u "opaticu iz pakla" i tako maskiran stajao je na balkonu, objavljeno je na Instagram stranici "Serbialive_Beograd".

Jeziv prizor
Jeziv prizorfoto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Bonus video:

11:50

DVOJAC KOJI JE VIDEO KARAKONDŽULE: U ovom delu Srbije i dalje veruju u mitska bića (KURIR TV)

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.