ZAVRŠEN 26. PROTEST "SRBIJA PROTIV NASILJA" U BEOGRADU
Foto: Zorana Jevtić

održan

ZAVRŠEN 26. PROTEST "SRBIJA PROTIV NASILJA" U BEOGRADU

Organizatori protesta saopštili su u petak da su se dogovorili o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima, koji se očekuju 17. decembra

Objavljeno: 20:04h

Protest "Srbija protiv nasilja", 26. po redu u Beogradu, a u organizaciji dela opozicije, završen je danas u Beogradu .

Učesnici protesta kretali su se takozvanom “medijskom rutom“ – Dečanskom ulicom, Makedonskom i Svetogorskom ulicom do RTS-a, najavili su organizatori.

Na protest su došli kandidat proevropske opozicije za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović, kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović, poslanik "Zajedno" Đorđe Miketić, lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, poslanik DS Srđan Milivojević, predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. Učesnici protesta, kako su najavili organizatori, kretali su se Dečanskom, Makedonskom i Svetogorskom ulicom do zgrade Radio televizije Srbije (RTS) u Takovskoj ulici.

Organizatori protesta su poslaničke grupe Pravac Evropa, Demokratska stranka, Moramo-Zajedno, Zeleno-levi klub i Narodni pokret Srbije-Ekološki ustanak-Novo lice Srbije.

Organizatori protesta saopštili su u petak da su se dogovorili o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima, koji se očekuju 17. decembra.

Bonus video:

03:42

SREĆA JE DA OVDE NIJE BILO VIŠE SMRTNIH SLUČAJEVA! Nastavljeni protesti zbog nebezbednosti Knjaževačke ulice u Nišu

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.