DANAS NIKAKO NEMOJTE PROLAZITI OVIM ULICAMA: Pola grada biće zatvoreno, a prevoz izmenjen zbog BEOGRADSKOG MARATONA!
Foto: Beta

izmene saobraćaja

DANAS NIKAKO NEMOJTE PROLAZITI OVIM ULICAMA: Pola grada biće zatvoreno, a prevoz izmenjen zbog BEOGRADSKOG MARATONA!

Beogradski maraton doneće izmene saobraćajnog režima na beogradskim ulicama koje počinju u ponoć između petka i subote
Objavljeno: 09:10h

Za 30. Beogradski maraton osim trkača treba da se pripreme i vozači i korisnici javnog prevoza, jer će zbog održavanja sportskog događaja doći do značajnijih izmena u saobraćaju kako bi maratonci nesmetano mogli da prođu određenom trasom. Najveći deo izmenjenog saobraćajnog režima pogađa upravo Stari grad i centralne gradske ulice.

Jubilarni Beogradski maraton održava se u subotu 22. marta od 10 do 16 časova.

NAJJAČI NE ODUSTAJU! Novi protesti na ulicama Beograda, šetnja je počela!

Zabrana motornog saobraćaja

Tačno u ponoć između petka i subote počinje da važi potpuna zabrana motornog saobraćaja za sva vozila koja nisu u funkciji održavanja maratona u Kolarčevoj, na Terazijama, u Kralja Milana i na delu Trga Nikole Pašića prema Terazijama. Ova zabrana traje do 19 časova, a vozila koja se nađu u navedenim ulicama biće uklanjana.

foto: Nebojša Mandić, ilustracija

Izmenjeno radno vreme kafana u OVE tri ulice u Beogradu!

Parkiranje i motorni saobraćaj će do 17 časova biti onemogućeni i u Prizrenskoj, delu Balkanske ulice od Prizrenske do Kraljice Natalije.

Do 11 časova Dečanska, Trg Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra do Beogradske, ulice Dragoslava Jovanovića i Vlajkovićeva od Kosovske do Dečanske biće zatvorene za saobraćaj svih vozila.

PROTEST PROTIV DIKTATURE PORUČUJE: Nećemo odustati! (FOTO)

Takovska ulica će od 9 do 11.30h biti zatvorena za motorni saobraćaj na potezu između Svetogorske i Ulice kneza Miloša, kao i Kneza Miloša do Nemanjine, dok će Ulica kneza Miloša od Bulevara do Admirala Geprta u smeru ka Nemanjinoj biti zatvorena za saobraćaj do 16 časova.

Balkanska, Pop Lukina, Brankova kao i svi prilazi maratonskoj trasi će od 10 do 16h biti zatvoreni za motorni saobraćaj.

Promene režima GSP vozila

Tokom održavanja maratonske trke, u periodu između 9 i 16 časova, linije javnog prevoza u centralnoj gradskoj zoni imaće delimično izmenjene trase ili će se povremeno obustavljati.

RAJ ZA ŠOPINGHOLIČARE: Otvoren Big Fashion šoping centar na Karaburmi, LJUDI ČEKALI U REDOVIMA! (FOTO) (VIDEO)

Do 19 časova biće obustavljen saobraćaj u ulicama: Kralja Milana, Terazijama, Kolarčevoj, pri čemu će doći do sledećih izmena: linije 19, 21, 22, 29 i 31, će saobraćati na relaciji: Trg Slavija – periferni terminusi (od prvih jutarnjih polazaka do 19.00 časova ); linije 24, 26, 27, 37 i 44, u oba smera, će saobraćati preko Trga Republike – Makedonske – Dečanske – Bulevara kralja Aleksandra.

foto: Nemanja Pancic

Linije 16 i 95 će saobraćati do Trga Republike, a 65 i 77 će saobraćati do Studentskog trga. Tramvajske linije u centralnoj zoni će raditi u redovnom režimu uz delimičnu izmenu trasa ili obustavu saobraćaja.

ŽENA PREVARANT HARA GRADOM: Evo kako vara prodavce, SVI BI NASELI! (VIDEO)

Kada je reč o saobraćaju u noći između petka i subote, linije koje idu preko Terazija, u oba smera, menjaju trasu i od Trga Republike saobraćaju Makedonskom, Dečanskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Ulicom kneza Miloša, pa preko Nemanjine i Slavije, a potom nastavljaju svojim redovnim trasama.

Ukida se stajalište “Terazije” pa će vozila stajati kod Skupštine, na stajalištu “Pionirski park”. Stajalište “Trg Republike” kod “Ineksa” se izmešta kod “Dunav osiguranja”.

(Espreso.co.rs / Starogradski.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.