NESTALA ANA PETROVIĆ U BEOGRADU: Porodica MOLI ZA POMOĆ sve koji imaju bilo kakvu informaciju!
Ana Petrović, Foto: Printscreen/Društvene mreže

potraga

NESTALA ANA PETROVIĆ U BEOGRADU: Porodica MOLI ZA POMOĆ sve koji imaju bilo kakvu informaciju!

Anin telefon je od momenta kada je nestala bio ugašen sve vreme, ali su primetili da je bio upaljen na par sekundi oko 6 sati ujutru

Objavljeno:

Ana Petrović (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći i tada joj se gubi svaki trag. Kako je njena sestra od ujaka objasnila u razgovoru za "Blic", Ana živi već četiri godine u Kaluđerici, njen nestanak je prijavljen policiji, a niko ne zna šta je imala na sebi u trenutku nestanka, ali znaju da je sa sobom ponela roze ranac.

Sagovornica pomenutog portala je objasnila da se ovo nikada ranije nije dešavalo i da Ana kod kuće ima malu bebu koju nikada ne bi ostavila samu.

- Jako nam je sve ovo čudno, ima malu bebu za koju je vezana. Ona ju je sama podigla, baš nam je čudno da ju je tek tako ostavila i otišla - nastavila je.

Kako kaže, Anin telefon je od momenta kada je nestala bio ugašen sve vreme, ali su primetili da je bio upaljen na par sekundi oko 6 sati ujutru.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98.

Bonus video:

02:40

NISU SVA NESTALA DECA I OTETA Radenković o uvođenju Amber alerta u Srbiju: Ovako sve institucije postupaju u isto VREME

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.