Nikodijević odbrusio Balši: Komediju izvodi na drugom mestu!
Foto: Filip Plavčić

nema strpljenja

Nikodijević odbrusio Balši: Komediju izvodi na drugom mestu!

Šef odbornika DS Balša Božović tokom izlaganja na sednici Skupštine izvadio je ,,fantomku'', na šta je predsednik gradskog parlamenta oštro reagovao i oduzeo mu reč
Objavljeno:

Sednica Skupštine grada Beograda počela je danas "stend ap-om" šefa odbornika DS Balše Božovića, kako je njegov istup okvalifikovao predsednik gradskog parlamenta Nikola Nikodijević.

Balša Božović izvukao FANTOMKU na sednici Skupštine Grada! Pogledajte šta se onda desilo! (VIDEO)

Božović je na početku sednice rekao da je gradska vlast izgubila legitimitet, na osnovu toga što je njihov zajednički predsednički kandidat, Aleksandar Vučić, na izborima u Beogradu osvojio 44 odsto glasova, te zatražio da se u dnevni red uvrsti slučaj Savamala, a tokom izlaganja za govornicom izvadio je - "fantomku".

- Nemate više legitimitet da vladate glavnim gradom i očekujem vanredne izbore - rekao je Božović i dodao da ta stranka prikuplja potpise za raspisivanje vanrednih izbora u gradu.

Na to je reagovao predsednik parlamenta Nikodijević, koji je Božoviću poručio da Skupština grada nije mesto za performanse i zamolio ga za civilizovano ponašanje:

Vesić: Nikolaj Hartvig dobija ulicu, Gavrilo Princip park u Beogradu!

- ''Stend ap'' komediju izvodite na drugom mestu - rekao je Nikodijević.

On je dodao da ima strpljenja kada se govori na nekorektan način o njemu lično, o gradskim čelnicima, ali - do određene mere pristojnosti.

- Kad pređete tu meru i odete dalje od devnog reda, strpljenja više nema. Vaš predlog za dopunu dnevnog reda nema veze sa predmetom koji držite u rukama, vratite ga u džep - rekao je Nikodijević.

Kako je Božović želeo da nastavi da govori Nikodijević mu je oduzeo reč.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.