BUDI HUMAN, POMOZI LJUDIMA! U subotu je prvi slatki humanitarni maraton (FOTO)
Foto: Ukus Beograda

prisustvo obavezno

BUDI HUMAN, POMOZI LJUDIMA! U subotu je prvi slatki humanitarni maraton (FOTO)

Za vreme održavanja tradicionalnog Beogradskog maratona, gastro vodič "Ukus Beograda" organizuje takmičinje u neuobičajenoj slatkoj disciplini - jedenju krempita
Objavljeno: 14:14h

Najpopularniji beogradski gastro vodič ˝Ukus Beograda˝organizuje u subotu prvi humanitarni "Beogradski krempita maraton" u saradnji sa Fondacijom "Budi human".

"Krempita maraton" je akcija koja je pokrenuta u aprilu 2015. godine sa jedinstvenom idejom. Naime, za vreme održavanja tradicionalnog Beogradskog maratona, Ukus Beograda organizuje takmičinje u neuobičajenoj slatkoj disciplini - jedenju krempita.

Humanitarna akcija koja je jedinstvena po svojoj formi i raznovrsnosti će tokom subote, obuhvatiti veliki broj beogradskih restorana, u kojima će gosti moći da poruče krempitu i plate je putem SMS poruke na broj 3030. Poruka može da sadrži samo broj 1, koji je zajednički broj Fondacij.

Na ovaj način građani će moći da doniraju pomoć onima kojima je najpotrebnija, korisnicima sredstava Fondacije „Budi human“.

Neki od restorana u kojima će moći da se dobije ova specijalna krempita su i Madera, Tabor, Klub književnika, Id, Grafičar, Jazz bašta, Ambar, Epigenia,

novobeogradski Mozzarella i Tulip Inn, zatim restoran Courtyard hotela Marriott, zemunski Milagro ali i mnogi drugi.

foto: Ukus Beograda

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.