BIZARNOST ZALUDELA DECU, BEOGRAĐANI SVE SNIMILI: Deca se VOZE u otvorenom gepeku, a to nije najgore! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ moj_beo_grad

STRAŠNO

BIZARNOST ZALUDELA DECU, BEOGRAĐANI SVE SNIMILI: Deca se VOZE u otvorenom gepeku, a to nije najgore! (FOTO)

Sve u svemu pojedini TikTok izazovi mogu biti i te kako opasni po život

Objavljeno:

Na beogradkim Instagram stranicama pojavio se video-snimak sa Dedinja na kome se vide deca koja se voze u automobilu i to u otvorenom gepeku!

Zabrinuti Beograđani zbog ovakvih prizora sa prestoničkih ulica fotografisali su ovu vožnju tinejdžera i objavili na društvenim mrežama.

Na video-snimku koji se pojavio na Instagram stranici moj_beo_grad_ vidi se troje dece koja se voze na Dedinju u otvorenom gepeku.

- Klinci se na Dedinju vozikaju u otvorenom gepeku. Mislim da ih je u gepeku troje i još pun auto unutra i "mnogo su kul" - piše u obaji na pomenutoj stranici.

Automobil
foto: Printscreen/Instagram/ moj_beo_grad

Ipak, zbog gotovo svakodnevnih zastrašujućih bizarnosti koje su zaludele decu ponajviše u prestonici zabrinuti su i roditelji te se spekuliše da ovakve stvari rade zbog TikTok izazova ili čelendža te da dok rade sve ovo oni se snimaju i snimke plasiraju na društvene mreže kako bi imali što više lajkova i pregleda.

Tako se nedavno na društvenim mrežama pojavila poruka roditelja koji je primetio da prvaci u zgradi na Vidikovcu se trkaju liftovima, dok su deca i tinejdžeri kod Beograda na vodi biciklama istrčavali ispred automobila.

Sve u svemu pojedini TikTok izazovi mogu biti i te kako opasni po život te se roditeljima skreće pažnja da više pažnje obrate na svoju decu kao i na njihovo ponašanje na ulici, a naročito u saobraćaju.

Bonus video: IZ BESNIH AUTOMOBILA MI KAŽU DA SAM SELJAK, A ONDA SEDNEM U JAGUARA Žika Nikolić: Ako te to ne motiviše, onda si propao čovek

01:10

IZ BESNIH AUTOMOBILA MI KAŽU DA SAM SELJAK, A ONDA SEDNEM U JAGUARA Žika Nikolić: Ako te to ne motiviše, onda si propao čovek

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.