AKO NE ZNATE GDE ĆETE PROVESTI VIKEND, IMAMO PREDLOG: Veliki uskršnji karneval!
Foto: PR

Porodični događaj

AKO NE ZNATE GDE ĆETE PROVESTI VIKEND, IMAMO PREDLOG: Veliki uskršnji karneval!

Porodični događaj zabavnog karaktera i zanimljivog koncepta pod nazivom „Veliki uskršnji karneval“ po prvi put će se održati na najveći hrišćanski praznik, 15. i 16. aprila na prostoru Tašmajdanskog parka
Objavljeno: 12:27h

Prvi put se organizuje događaj koji na zabavan i edukativan način promoviše hrišćanske i porodične vrednosti, kroz interaktivnu komunikaciju učesnika i posetilaca.

Nakon svečanog otvaranja koje će se održati u subotu, 15. aprila u 12:00 h, posetioci će imati prilike da uživaju u raznovrsnom celodnevnom programu u kojem će učestvovati perkusionisti sa karnevalskim ritmovima, mažoretkinje, razne karnevalske grupe, ulični zabavljači ), atraktivni plesni programi, kulturno-umetnička društva, dečiji horovi, a održaće se i nekoliko kreativnih radionica, uskršnjih dečijih predstava i projekcija bioskopa na otvorenom.

Centralna dešavanja biće posvećena održavanju raznih zabavnih takmičarskih disciplina poput izbora za najlepše oslikano jaje, izbora za najlepšu uskršnju korpu, takmičenja u tucanju jaja, izbora za najlepši kostim maskembala, kao i takmičenja u puzanju beba. Najbolje pojedince u svim takmičarskim disciplinama očekuju nagrade, medalje i pehari.

foto: PR

Suština ideje za pokretanje ove akcije jeste želja da baš na Uskrs, dan koji slavi život, pokušamo da prikupimo što više sredstava za određeni cilj, odnosno pojedinca kome ta sredstva mogu značiti život. Cilj ka kojem će biti usmerena ukupno prikupljena sredstva, određuju škole čije uskršnje jaje, odnosno uskršnja korpa, budu proglašena pobedničkim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.