EVO KOLIKO MESTA JE NA RASPOLAGANJU U BEOGRADSKIM STUDENTSKIM DOMOVIMA: Poznato i kada POČINJU PRIJAVE brucoša!
Studentski dom / ilustracija, Foto: Printscreen/Google maps

uskoro rok za prijavljivanje

EVO KOLIKO MESTA JE NA RASPOLAGANJU U BEOGRADSKIM STUDENTSKIM DOMOVIMA: Poznato i kada POČINJU PRIJAVE brucoša!

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja utvrđuje cene smeštaja i ishrane za studente koji se finansiraju iz budžeta Srbije

Objavljeno: 16:08h

Studentima iz unutrašnjosti, koji će pohađati studije na nekom od beogradskih fakulteta o trošku budžeta Srbije, na raspolaganju je 9.258 mesta u 14 beogradskih domova za smeštaj studenata, a prijave brucoša počinju 1. septembra.

Rok za prijavljivanje za mesto u nekom od studentskih domova u Beogradu za studente prve godine počinje 1, a završava se 15. septembra i prijave sa potrebnom konkursnom dokumentacijom podnose se Službi smeštaja u Studentskom domu „Karaburma", navodi se u dokumentu konkursa Ustanove studentski centar Beograd.

Studenti
Studentifoto: Damir Dervišagić

Za studente ostalih godina studija rok za prijave će biti moguć od 15. septembra do 31. oktobra, dok će za studente drugog i trećeg stepena studija prijave trajati od 1. oktobra do 6. novembra.

Nakon isteka roka za prijavljivanje na konkurs, na osnovu dostavljene dokumentacije, utvrđuje se redosled kandidata za prijem u ustanovu na osnovu uspeha ostvarenog u prethodnom školovanju i socijalno-ekonomskog statusa porodice.

Cene smeštaja i ishrane u studentskim domovima za studente koji se finansiraju iz budžeta Srbije kreću se od 1.300 do 3.190 dinara mesečno, zavisno od kategorije i broja studenata u sobi.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja utvrđuje cene smeštaja i ishrane za studente koji se finansiraju iz budžeta Srbije.

Bonus video:

01:38

SKRIVENI TROŠKOVI STUDIRANJA: Ovako se studenti SNALAZE, za vredne ne košta mnogo

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.